pátek 6. října 2017

Fotonávod na nejlevnější pyramidu pro domácí použití


Zejména díky ruským výzkumům se o účincích pyramid dozvídá stále větší množství lidí. Mimo jiné bylo ruskými vědci po letech výzkumů vědecky prokázáno, že účinek má samotný tvar pyramidy, pokud je zachován úhel stran Cheopsovi pyramidy. Další informace včetně praktické fotodokumentace sestavení jednoduché pyramidy mi zaslal pan Marián Kvak, kterému tímto velice děkuji, že se se mnou a se čtenáři mého blogu o tuto svou realizaci podělil :).

"Vzal jsem dřevěné šprejle (o rozměru 30 cm), dceři jsem vzal trochu plasteliny a vyrobil z ní pyramidu (Cheopsovu a Ruskou)  pro ošetření jídla a pití. Nestálo to ani korunu a bylo to hotové za 2 min :-) a funguje to... Rozdíl mezi pyramidami je v úhlu stran - viz výpočty. 

Pro Cheopsovu pyramidu je základna 30 cm a ostatní se zmenší dle přiloženého výpočtu. U Ruské pyramidy jsou strany v délce 30 cm a rozměry základny se zmenší dle výpočtu.

Rusové vysvětlují změnu úhlu kvůli vzdalovaní místa od rovníku. Tedy čím dále od rovniku směrem k pólúm, tím ostřejší pyramida. Co je na tom pravda nevím, informací na netu je hodně i s obrázky."








VÝPOČET ROZMĚRU PYRAMIDY
Energie pyramidy na obrázku: ca 195 000 BE (neutrální bod ca 14 500 BE)
Jan
www.homosignum.cz
BE - zkratka pro jednotky Bovis používané pro radiesthetická měření, označují energetickou vibrační kvalitu, pojmenování podle francouzského fyzika Alfreda Bovise (1871 - 1947)
Somavedic Medic Uran - měření a zkušenosti

1 komentář:

  1. Ahojte Ján.
    Prosím Vás o odkaz na ruský výzkum. Ide mi oto či si vyrobyť vo vačšom kópiu originálu a či tús otrejím úhlom. Vďaka Vám za odpoveď. Igor.

    OdpovědětVymazat