čtvrtek 4. ledna 2018

První "hodiny" po probuzení aneb co se stane, když se nám rozvine mimosmyslové vnímání




První "hodiny" po probuzení aneb co se stane, když se nám rozvine mimosmyslové vnímání

V první řadě se dostaví šok, protože zjistíte, že všechno je jinak. Z hodné sousedky se vyklube energetický upír. Ze skvělé všudypřítomné wifisítě je najednou prostředek pro blokování čakry třetího oka. Oblíbené potraviny se mohou proměnit v jedy – skutečně ani ne to vše co je „bio“, je skutečně bio. Z oblíbeného obdivovaného gurua se stane nebezpečný černý mág. Začnete slyšet hlasy „odnikud“, zjistíte, že ne všichni mrtví odcházejí „nahoru“ a že salamandři a víly nejsou jen v pohádkách. A tak bychom mohli pokračovat ještě několik stránek. Takže co dělat, aby se z toho člověk nezbláznil?



Rozhodně zachovat chladnou hlavu a nenechat na sobě nic znát. Vytvořit si silné ochranné vajíčko – klidně na něm pracovat i půl hodiny denně a začít se takto v bezpečí pomalu rozkoukávat a poznávat zcela nový svět. Přesněji řečeno: poznávat jaký ten dosavadní svět skutečně je… Všechny informace si začít ověřovat a důkladně, ale opravdu důkladně začít vše pozorovat skrze své nově probuzené mimosmyslové vnímání. Spřízněné duše, se v pravý čas objeví, ale je třeba se připravit na to, že v osamění můžeme strávit nějakou dobu. Čas během této doby využijeme k tomu, že budeme novými smysly pozorovat nejen vše kolem nás, ale také všechno, co jsme si kdy přečetli a co jsme se naučili. Zjistíme totiž, že řada věcí je opravdu jinak :)

Velmi důležité je pracovat se srdeční čakrou a vědomě rozdávat lásku. Otevřená srdeční čakra je pojistka proti zneužití schopností! Proto by pro nás měla být práce se srdeční čakrou již napořád samozřejmostí.

V této době se již pomalu začne rýsovat naše poslání. Proto je velmi důležité začít důkladně pozorovat nejen vnější svět, ale i ten vnitřní. Směřovat pozornost do svého nitra. Pomalu také začneme vnímat znamení a informace, která nám „shůry“ chodí, lhostejno zda je přikládáme andělům či vesmíru. Velmi také pomůže, když si co nejdříve uvědomíme, že náhoda skutečně neexistuje a vše, opravdu vše, se děje vždy z nějakého důvodu. Vše, co se děje, má nějakou příčinu.


Hlavně ale zůstaňme stát nohama na zemi a vše co přijde, přijímejme s láskou a pokorou.

Jan
www.homosignum.cz



Somavedic Medic Uran - měření a zkušenosti

5 komentářů:

  1. já nevím,jak kdo,ale já se nervově zhroutila :D

    OdpovědětVymazat
  2. Já jsem se zatím tak daleko nedostala a nevím, jak se dostat do mimosmyslového vnímání. poradí mi někdo prosím?

    OdpovědětVymazat
  3. to príde ked to bude mat príst ;)

    OdpovědětVymazat
  4. Připadám si jako 5ti leté dítě u kolotoče a křičím "já tam chci, Já tam chci" jak dlouho ještě.

    OdpovědětVymazat
  5. Já skončil také v nemocnici. Mimosmyslově a smyslově (vůně, chlad) vnímám svoje mrtvé rodiče. A pokud potkám temného, cítím vír energie a paniku, že musím odejít a nebýt v jeho přítomnosti.

    OdpovědětVymazat