úterý 21. května 2019

Polarizace společnosti pokračuje




Polarizace společnosti pokračuje  – kam až to zajde?

Poslední výroky některých politiků tzv. Demobloku, kteří již zcela otevřeně začali veřejně vyzývat k fyzické likvidaci Prezidenta Republiky (zvoleného lidmi v demokratických volbách) a jiných politiků, jejichž názory nejsou v souladu s politikou Bruselu, nám jasně signalizují, že polarizace společnosti se dostala na další stupeň.

Lidé již nejsou schopni nebo ani už nechtějí maskovat své skutečné úmysly a záměry. Stále více je jasnější, kdo je kdo a ke které skupině patří. 

Zjednodušeně řečeno, positivní lidé jsou stále positivnější a negativní negativnější. S tím jak se neustále zvyšuje frekvence vibrací Země a dopadají na Zem stále silnější a silnější energie z vesmíru se bytosti na této planetě rozdělují do dvou skupin. Na ty, kteří se na nové podmínky na Zemi adaptují a na ty, kteří se neadaptují. Vysoké vibrace jsou, opět zjednodušeně řečeno, láska a nízké vibrace nenávist. Tedy ti lidé, kteří se rozhodli zůstat v nízkých vibracích jsou již značně neklidní, neboť tuší, že změna se blíží. Protože se však sami změnit nechtějí, tak se pokoušejí změnit druhé lidi. To je typický jev. Kdo žije v nízkých vibracích dělá vše pro to, aby ho obklopovali. Na druhé straně ten, kdo žije již ve vysokých vibracích se také snaží dělat vše pro to, aby ho vysoké vibrace obklopovali. Tedy zatímco jedna skupina šíří nenávist, tak druhá šíří lásku. 

Přeji z celého srdce těm, kteří se kolem sebe snaží šířit lásku, aby ji nalezli především také sami k sobě, protože bez toho je může druhá skupina ještě pořádně „přidusit“. 

Na závěr tohoto sdělení bych si dovolil citovat Miroslava Zelenku.
 „Jsem láskyplná světelná bytost, ale nejsem blbec.“

S láskou
Jan
www.homosignum.cz




Žádné komentáře:

Okomentovat