čtvrtek 10. září 2020

250 000 nebo-li čtvrt milionu


250 000 nebo-li čtvrt milionu

Návštěvnost mého blogu překonala hranici 250 000 návštěv od jeho založení v roce 2016. Původně jsem ho založil jako určitou platformu pro publikaci svých analýz. Tou první a tedy vlastně oním důvodem založením blogu, byla analýza přístroje Somavedic Harmonie (http://homosignum.blogspot.com/2016/10/somavedic-harmonie-mereni-zkusenosti.html), který mi hodně pomohl nejen v mé osobní transformaci. V době publikování analýzy by mě sotva napadlo, že během několika týdnů mi začnou psát lidé se svými zkušenostmi nejen s přístroji Somavedic, natož že mě kontaktuje sám výrobce s prosbou o analýzy dalších jeho přístrojů. Po roce jsem se nakonec stal i distributorem. V roce 2019 potvrdil český balnegologický ústav některé z působení Somavedicu na lidský organismus, které jsem publikoval ve svých analýzách v předchozích letech. 

- https://homosignum.blogspot.com/2019/10/hlavni-zjisteni-uvedena-ve-zprave-o.html

 Hned druhá analýza, která následovala, byla analýza Donalda Trumpa. Tu jsem udělal později ještě jednu kontrolní a sami můžete zhodnit jak moc jsem se přiblížil k realitě.
1. http://homosignum.blogspot.com/2016/11/donald-trump-analyza-plna-prekvapeni.html
2. http://homosignum.blogspot.com/2018/10/trump-2018-aneb-co-se-po-dvou-letech.html

Zásadní věc, která se změnila od doby, kdy jsem začínal psát svůj blog je svoboda slova. Když jsem v roce 2016 začal zveřejňovat své informace, tak se mě žádná cenzura nedotkla. Krátce po založení blogu jsem založil i svou Facebookovou stránku, která je také aktivní dodnes. Už ale nemohu psát o řadě věcí aniž bych nebyl perzekuován. Těmi věcmi jsou kromě jiných negativní účinky očkování, sítí 5G nebo informace o podstatě a „nebezpečnosti“ viru co-vidu.
S cenzurou jsem se poprvé „na vlastní kůži“ setkal u příspěvku o energetické stavbě u Banské Štiavnice (http://homosignum.blogspot.com/2018/08/kamenny-kruh-nad-banskou-stiavnici.html), kterou jsem navhrnul, a které byla úspěšně postavena. Místo navštívili už tisíce lidí a má své místo i ve všemožných mapách a průvodcích. Když tento článek dosáhl na Facebooku čísla 40 000, tak byl bez důvodu smazán. Později mi ho vrátili zpět, ale u všech lidí, kteří ho sdíleli se tak již nestalo. Dnes, i když se tématům o očkování nebo 5G nevěnuji – informací je na internetu stále dostatek, tak je má stránka omezována na viditelnosti a dosahu příspěvků. To vše mi jen potvrzuje, že můj blog a informace, které zveřejňuji i na mé fb stránce, mají význam a jsou v souladu se zájmy obyvatel této Země.

Všem moc děkuji za návštěvy, jak už na mém blogu, tak na mém facebooku či oficiální stránce www.homosignum.cz. Věřím, že i mé budoucí články a analýzy pro vás budou inspirativní a můj blog bude místem, kam se budete rádi vracet. :)

S láskou

Honza


YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCo23CCgpdAXet7E3kob3EFw
Blog: homosignum.blogspot.cz
Facebook: facebook.com/analyzacaker
Třeboňská spirála: https://trebonskaspirala.webnode.cz






Žádné komentáře:

Okomentovat