pátek 20. srpna 2021

Aktuální informace k současné situaci V.

 


Aktuální informace k současné situaci V.



Vznikla důležitá nezávislá platforma pro sdílení informací v online videoformátu. Na facebooku mi za sdílení odkazu tohoto webu bylo sděleno, že porušuje zásady komunity a byl ihned smazán. Prosím sdílejte tento web mezi svými přáteli a známími.

https://nastub.cz

Další významnou aktivitou je založení nadačního fondu „Svědomí národa“. I zde jsou zveřejňovány důležité informace o současné situaci, které jsou v prorežimních médiích cenzurovány.

https://www.svedomi-naroda.cz

Zásadní informace přináší také tento článek z nezávislého webu nwoo:

http://www.nwoo.org/2021/08/17/pomuze-nam-tak-zvane-ockovani-vyvinout-si-protilatky-proti-necemu-co-neexistuje/

Zcela zásadním činem je trestní oznámení „Torpédo – 21“ na 97 organizáčních složek státních struktur ČR včetně státního zastupitelství.

http://www.nwoo.org/2021/08/17/pomuze-nam-tak-zvane-ockovani-vyvinout-si-protilatky-proti-necemu-co-neexistuje/

 Za pozornost stojí také výzva "Roušku dolů".

https://rouskudolu.cz

Jako alternativu k cenzurovanému Facebooku doporučuji sociální síť vkontakte, která je velmi jednoduchá na ovládání. https://vk.com


Sdílejte prosím tyto odkazy mezi blízkými. Ať se co nejvíce lidí včas probudí!


Spojujme se, pomáhejme si a společně tvořme. V jednotě je síla. Vše společně zvládneme!

S láskou a odvahou

Honza
www.homosignum.cz


Tento článek může být volně šířen v nezměněné podobě s aktivním odkazem na internetové stránky včetně této poznámky.

Další články: Jak Přežít totaliu VĚK BÝKA Rudolf Steiner a zabijáci hvězd Energetické místo Libníč Ovlivňování snů pomocí telepatie Sci-fi okénko Džala néti  Modrý terapeut  Somavedic Medic Rubín - analýza přístroje Nová kamenná sestava ve Vysočanech u Nového Bydžova 2-4-5 Čakrová triáda úspěšných vztahů Jak je lidstvo dlouhodobě ovládáno a jak se z toho vymanit Fotonávod na nejlevnější pyramidu Výhled na rok 2019 Buddha před zrozením Video: Jan Žižka a Trocnov Video - U Svaté Trojice Video: Kněžská sákla Čerpání jemnohmotné energie z vesmíru a ze Země Cítím potřebu změny. Co mám dělat?Uplatňujme principy harmonie v každodenním životě - jen meditovat nestačíFilištíni, hledači a klíč k vyšším dimenzímPrvní "hodiny" po probuzení aneb co se stane, když se nám rozvine mimosmyslové vnímání


 

Žádné komentáře:

Okomentovat