středa 25. března 2020

600 let od bitvy u Sudoměře

Bitva u Sudoměře 25.3.1420

Dnes uplynulo rovných 600 let od jedné z nejzásadnějších a nejslavnějších bitev v dějinách našeho národa. Jan Žižka se sešikoval s Husity na hrázi rybníka Škaredý u Sudoměře a s přibližně čtyřmi sty svých bojovníků – včetně žen a dětí porazil přibližně pěti tisícovou armádu katolické šlechty. Toto vítězství se natrvalo zapsalo do našich dějin. Vítězství i přes ohromnou početní převahu nepřátel již jasně ukázalo co Žižka dokáže a především, že to není obyčejný člověk. V dalších letech se ukázalo, že v Evropě není nikdo, kdo by ho dokázal porazit vojenskou silou.

Jan Žižka měl řadu mimořádných schopností což bylo dáno jeho zcela otevřenou a maximálně aktivní třetí čakrou. Měl také téměř otevřenou šestou čakru a výrazně nad průměrem byla i čakra osmá. Pokud to bude možné, tak natočím nějaké další zajímavé video o Žižkovi během roku. Zatím se zde můžete podívat na video ze Žižkova rodiště.



Během tohoto roku si budeme připomínat další fenomenální vítězství Jana Žižky a Husitů od kterých uplyne rovných 600 let.

Jan
www.homosignum.cz

Další články: Koronavirus - otázky a odpovědi  Džala néti  Modrý terapeut  Somavedic Medic Rubín - analýza přístroje Nová kamenná sestava ve Vysočanech u Nového Bydžova 2-4-5 Čakrová triáda úspěšných vztahů Jak je lidstvo dlouhodobě ovládáno a jak se z toho vymanit Fotonávod na nejlevnější pyramidu Výhled na rok 2019 Buddha před zrozením Video: Jan Žižka a Trocnov Video - U Svaté Trojice Video: Kněžská sákla Čerpání jemnohmotné energie z vesmíru a ze Země Cítím potřebu změny. Co mám dělat?Uplatňujme principy harmonie v každodenním životě - jen meditovat nestačíFilištíni, hledači a klíč k vyšším dimenzímPrvní "hodiny" po probuzení aneb co se stane, když se nám rozvine mimosmyslové vnímání








Žádné komentáře:

Okomentovat