čtvrtek 19. března 2020

Krize 2020



Krize 2020

Ze všech stran se na nás valí tzv. Koronavirus. Tento zmutovaný chřipkový virus, který je podle většiny seriozních informací vyvinut v laboratořích, má v ČR na svědomí po třech týdnech méně než 600 nakažených lidí. V naší 11ti milionové zemi je tato čistě statistická informace zcela vypovídající o jeho povaze i nebezpečnosti. Každý si tedy může udělat vlastní názor na tuto epidemii.

To co předvádějí média je ukázkové šíření strachu a paniky. Logickým následkem je snižování frekvence vibrací a šíření negativní energie. Kromě řady jiných negativních dopadů to výrazně zpomaluje transformaci. Je to ale jediným cílem vládnoucích elit? O co tu vlastně jde?

Koronavirus jako kouřová clona

Je velmi pravděpodobné, že celá kampaň kolem viru má cíleně způsobit velkou celosvětovou krizi, která má vést k určitému resetu současného systému a výraznému zpomalení přechodu lidstva do vyššího pásma frekvence vibrací. Něco jako velká hospodářská krize (1929 - 1939) nebo listopad 1989. To mělo pro nás za následek také v obou případech rozdělení Československa. Tato velká krize již začíná. Jaký bude mít u nás průběh a jaké vyústění je jen a jen na nás. V listopadu 1989 znali skutečný záměr jen ti, kteří se tohoto předání moci a úpravě systému, sami účastnili. Nebyla zde tedy fakticky žádná šance, aby to skončilo jinak, než to elity naplánovali. Dnes je však tato situace diametrálně odlišná! Zejména díky internetu řada lidí ví, že vše je jinak. Až přijde fáze přerozdělování moci, tak se k ní opět pohrnou ti, kteří tam byli doteď, jen zase převlečou kabát. Jako příklad uvedu Miroslava Kalouska, který byl před listopadem 1989 aktivním komunistou – funkcionářem. Soudruh Miroslav Kalousek například jako učeň na praxi v závodě, zahajoval výroční schůze KSČ, ROH a SSM (Svaz socialistické mládeže) recitací angažované poezie. Byl velice aktivní ve výboru SSM, vedl studio mladých, organizoval brigády na pomoc zemědělcům a vyzýval členy SSM k uzavření hodnotných závazků ke každému výročí (VŘSR, Sjezdy KSČ, KSSS a SSM). Po listopadu 1989 ihned (za tři měsíce) nastoupil na  Úřad vlády ČR jako ekonomický poradce. Jak pokračovala jeho kariéra si můžete na internetu snadno dohledat, neboť od roku 1998 sedí bez přestávky v Parlamentu.
Tito lidé se zkrátka od koryta nebudou chtít nikdy odtrhnout a bude na nás, abychom je tam už nepustili. Slíbí cokoliv, oblečou si jakýkoliv kabát, budou hlásat cokoliv, ale stále budou stejní. Všichni se již rozhodli na kterou stranu se přidají. Polarizace společnosti pokračuje a má již takové tempo, že stále více lidí poznává kdo je kdo. Stále jsou zde sice tací, kteří mají téměř neprůhledné masky, ale i to se dříve nebo později změní a všechny masky se rozplynou.





Na co se připravit

Je dobré se připravit na poměrně náročný půlrok po kterém může následovat podobná událost typu 17.11.1989. Všichni vědí, že současný stav je neudržitelný. V tuto chvíli jsou stále obchody dobře zásobené. To s v následujících dnech, max několika málo týdnech změní.

Doporučuji udělat si rozumné zásoby na dobu několika měsíců – dle vašeho vlastního uvážení

1. trvanlivé potraviny (rýže, luštěniny, mouka, zrající sýry, atd.)
Důležité je kupovat si to, co jíte rádi!

2. hygienické potřeby, čistící prostředky,…

3. akumulátory, powerbanky, paměťová média pro zálohy dat (hdd, flashdisky, paměťové karty)
Tento týden 12/2020 již začali ceny některé elektroniky stoupat.

4. vybrat si z banky hotovost – výše dle vlastního uvážení
Je velmi pravděpodobné, že minimálně po nějakou dobu může nastat situace, kdy bude výběr z bank omezen – a to je ještě ten optimistický scénař...

5. kdo má zahrádku, tak je dobré ji opravdu na plno využít .)




Jsem přesvědčen, že současný systém je už ve stavu, kdy musí dojít brzy k jeho zhroucení.
Co přijde potom je jen na nás.


Nejdůležitější však je zachovat si klid a optimismus. Nepanikařit a naopak šířit positivní energii do svého okolí. Posílat lásku těm našim blízkým, kteří ji potřebují. Posílení imunity také není od věci a  vitamin d je zdarma :) Nezapomeňte, že stále můžeme chodit do přírody i do parků. Každý se tak může opalovat. Pracujme také se srdeční čakrou. Jsme srdcem Evropy a jací budeme my, taková bude i Evropa!

Zde je odkaz na stažení meditací

https://uloz.to/file/5MJVkMxnkYf3/miroslav-zelenka-meditace-na-4-cakru-nova-mp3

Meditace na srdeční čakru

https://uloz.to/file/z2etmVgwlSwv/miroslav-zelenka-lecebna-meditace-nova-mp3

Léčebná meditace

https://uloz.to/file/uCgnHr0ROBfu/miroslav-zelenka-meditace-na-posileni-egregoru-slovanstvi-a-pozitivni-budoucnosti-mp3

Řada lidí dělá tuto meditaci pravidelně každý pátek ve 22:05. Tato meditace pomáhá nám všem a považuji ji právě v této době za důležitou.


Co se týče různých viróz ale i další nemocí, tak bych ještě rád zmínil, že pro nás jsou nejúčinější ty bylinky, které vyrostli na našem území. Velmi účinné je také koloidní stříbro. Na této stránce naleznete vyčerpávající informace o koloidním stříbře od odborníka. http://kolumber.com/Ag_story.php


K aktuální situaci kolem viru doporučuji k poslechu či ke shlédnutí následujících

https://www.svobodny-vysilac.cz/2020-03-17-m-zelenka-298-soucasna-situace-pozitivni-a-negativni-slozka-ega-117min/
V první polovině pořadu se k aktuální situaci vyjadřuje Miroslav Zelenka




 Koronavirus očima Dr. Josefa Staňka



Zde je cenzurované video, které bylo smazáno jak z Youtube, tak z tv seznam. Milan Calábek u Duška o Koronaviru. Proč se ho tento režim tak bojí?

https://uloz.to/file/9MJN8jndTndn/mala-vizita-duse-k-o-koronaviru-s-milanem-calabkem-15-3-2020-mp4

Aktualizace 25.3.2020 21:00 Video nahrál, zřejmě ilegálně, Igor Chaun na svůj YT kanál.
Aktualizace 27.3.2020: Video bylo smazáno jak z YT Goscha, tak z ulož.to. Stává se tak jedním ze symbolů cenzury tohoto režimu.



Informace Heleny Heclové

Aktuální informace od Miroslava Zelenky ze dne 21.3.2020

Meditace na odstranění Koronaviru

https://www.facebook.com/events/240944113709468


Na závěr bych ještě dodal: Vždy prosím pamatujte na to, že na co myslíme to tvoříme!

s láskou

Jan

www.homosignum.cz 



Další články: Koronavirus - otázky a odpovědi  Džala néti  Modrý terapeut  Somavedic Medic Rubín - analýza přístroje Nová kamenná sestava ve Vysočanech u Nového Bydžova 2-4-5 Čakrová triáda úspěšných vztahů Jak je lidstvo dlouhodobě ovládáno a jak se z toho vymanit Fotonávod na nejlevnější pyramidu Výhled na rok 2019 Buddha před zrozením Video: Jan Žižka a Trocnov Video - U Svaté Trojice Video: Kněžská sákla Čerpání jemnohmotné energie z vesmíru a ze Země Cítím potřebu změny. Co mám dělat?Uplatňujme principy harmonie v každodenním životě - jen meditovat nestačíFilištíni, hledači a klíč k vyšším dimenzímPrvní "hodiny" po probuzení aneb co se stane, když se nám rozvine mimosmyslové vnímání







1 komentář:

  1. Dobře krize, ale výrobní prostředky( myslím tím podniky na chemii, papír,benzín, léků, botů, textilu atak pod. nejsou v rukách podnikatelů ČR( stěžejní)co s tím, každý nemá zahradu.......jinak díky za info....

    OdpovědětVymazat