úterý 30. června 2020

Somavedic Medic Gold – zlatá nekompromisní cesta


Somavedic Medic Gold – zlatá nekompromisní cesta

Gold není "klasický Somavedic", a proto ani toto není běžná analýza na jakou jste ode mě zvyklý.

Vše co potřebujeme již máme uvnitř sebe a vše co nám může pomoci, přijde až ve chvíli kdy pomoc doopravdy chceme a jsme na to připraveni. Gold ke mně přišel v těžkém období, kdy jsem začal řešit náročnou osobní karmickou událost jež sahá do několika mých předchozích životů. Až téměř více jak po půl roce teprve vnímám a chápu, jak moc mi pomáhá. Teprve nyní jsem také schopen nahlédnout a poměrně jasně vidět jaký by byl vývoj této časové linie bez působení Goldu. Rozdíl mezi přítomnou a onou alternativní linií je jako den a noc.

První dvě noci s Goldem byli naprosto fantastické, spalo se mi snad ještě lépe, než poprvé s Uranem nebo Amberem - cítil jsem v noci výrazný rozdíl v energiích a také se mi navrátil pocit vnitřního klidu, na který jsem v několika málo předchozích dnech jakoby zapomněl… Třetí noc přišla těžká životní zkouška, karmická událost, která však byla jen začátkem delšího období řešení složité věci sahající do více mých minulých životů. Až dnes vidím, že jsem to vůbec nemusel ustát bez újmy na zdraví. I díky tomu jsem pochopil co vlastně Gold na jemnohmotné úrovni dělá.

Co se týče klasických funkcí, tak zjednodušeně řečeno, když si vezmeme jeden Uran a jeden Amber a vynásobíme to 5ti, dostaneme výkon Goldu. Všechny funkce od působení na čakry, auru, elektrosmog, gpz, vodu až po dalších funkce (viz. mé analýzy Uran a Amber) jsou zesílené. Dělat v tomto případě tento typ analýzy by však bylo zbytečné a částečně také zavádějící. První zásadní věc, kterou se totiž Gold liší od všech ostatních přístrojů Somavedic, je ten, že je vyráběn přímo na míru pro konkrétního člověka, případně domácnost (rodinu). A protože jsme každý trochu jiný a máme své priority, zkrátka každý jsme originál, tak i Gold je každý originál. Jediné, co je u každého stejné je oplášťování silnou vrstvou 24 karátového zlata.

Stejně jako Uran, tak i Gold působí výrazně na duchovní úroveň člověka a zvyšuje jeho potenciál. Příznivě stimuluje spirituální růst a napomáhá ke zvyšování frekvence vibrací člověka. Pomáhá s adaptací na zvyšování frekvence vibrací planety a v tomto ohledu vytváří jakési adpatační pole, kdy jsme schopni se na stále zvyšující se energie adaptovat.

U vody má Gold jedinečnou schopnost upravit její jemnohmotnou energetickou strukturu pro každého člena domácnosti (pokud jich je více jak jeden) zvlášť! Člen domácnosti může být samozřejmě i váš domácí mazlíček.

Působení na karmu a karmické děje

Vlastní prožitá zkušenost je vždy nejcenější a ani kdovíjak přesné vhledy či měření ji zkrátka nenahradí. To, že přístroj takto působí jsem si při jeho spuštění ověřoval, ale prožitek to samozřejmě nahradit nemohlo. Díky tomu, ale mohu toto působení konkrétněji popsat.

Gold urychluje karmické procesy

To znamená, že náročné karmické události, čímž mám na mysli ten typ událostí, na které zkrátka jakoby „nejsme připraveni nikdy“ a kdybychom věděli, že přijdou, tak se jim budeme snažit za každou cenu vyhnout, jsou Goldem celkově urychleny. Tato událost tedy přijde dříve a bude mít kratší průběh. To tedy čistě z pohledu časového určení.

Gold zjemňuje energie karmických procesů

Těžkou karmickou událost s výrazným emočním nábojem Gold zjemňuje, zmírňuje a jaksi ulehčuje. Vždy máme na výběr z nekonečného množství řešení různých situací. Jsou situace, které mají přímou spojitost se stejnými situacemi v předchozích životech. Tedy pokud například jsme se v minulém životě s někým opravdu ve zlém rozešli a tato věc zůstala v onom životě nevyřešena, pak se opakuje dokud ji nezpracujeme. Když se tento karmický proces s přímým napojením do předchozího života spustí, tak se rázem dostáváme také do stejných emocí. Jedná se o specifický typ karmických situací, kdy se naše osobní morfogenetická pole a určité sektory čaker dostanou do stejného nastavení jako v některém z minulých životů, kterého se to týká. Kdo je například stále „bdělý“ a žije v přítomném okamžiku, tak přesně tenhle typ situace je ten, kdy z přítomného okamžiku vypadne. Je to také velká zkouška naší vnitřní zralosti a prověrka duchovní úrovně. Jsou situace, kdy může při hádce jedno špatně zvolené slovo všem zúčastněným doslova posrat život. To se pak většinou stává, že se vše přesune k řešení do dalšího života. Gold to za nás samozřejmě nevyřeší, ale pomůže nám tak, abychom to vyřešili rychleji, láskyplně a v onom konkrétním období této inkarnace.

Gold tedy naši karmu nečistí za nás, ale přiměje nás k tomu, abychom si karmu vyčistili sami – s láskou a rozvahou. K tomu všemu nám dá dostatečnou podporu a energii.

Výkon přístroje je tak silný, že bych jej nikomu jako první Somavedic určitě nedoporučil. Minimálně po roce s Uranem nebo půl roce s Amberem by měl být člověk schopen se během týdne až dvou na Gold adaptovat. Vždy ale platí, že to je ryze individuální.

Jan
www.homosignum.cz


*BE - zkratka pro jednotky Bovis používané pro radiesthetická měření, označují energetickou vibrační kvalitu, pojmenování podle francouzského fyzika Alfreda Bovise (1871 - 1947)











Žádné komentáře:

Okomentovat