středa 11. listopadu 2020

21.12.2020 – 28.3.2021 Horizont Transformace

 


21.12.2020 – 28.3.2021 Horizont Transformace

Blíží se konec roku 2020. Na Zemi stále dopadají silnější a silnější energie z kosmu. Naše sluneční soustava vplouvá do té části vesmíru, kde jsou vyšší vibrace než ty, na které jsme byli v posledních tisícovkách let zvyklí. To vše spouští řadu procesů ve všech bytostech na naší Zemi, včetně jí samotné. Změny se však dějí v celé naší sluneční soustavě i ve Slunci samém. V tomto článku stručně a snad srozumitelně popisuji svůj pohled na aktuální situaci a blízkou budoucnost.


Temné období, kdy byla naše část Galaxie v nízkovibračním pásmu, nazývali naši slovanští předci „Noc Svaroga“.

Co se děje během Noci Svaroga?

„Tíha” Noci Svaroga je určena velikostí negativního evolučního trendu, který přináší: čím je větší, tím je pro člověka těžší přemoci nízké instinkty, emoce a negativní chování obecně. Lidé s velmi silnou vůlí jsou schopni jít proti proudu, ale většina lidí takovýto potenciál nemá a jsou jako kousky kovu „magnetizováni” negativními charakteristikami. Toto asi zná každý ze školy: když vezmeme kousky železa a vystavíme je silnému magnetu, tento je zmagnetizuje a otiskne do nich svou „polaritu”. Stejný jev nastává při Noci Svaroga. Jestliže osoba nemá vlastní silný potenciál (vůli), externí vliv ji přinutí chovat se podle něj, nikoliv podle své vůle či svědomí.“  Nikolaj Levašov (*8.2.1961+11.6.2012)

Plán


V posledním „nízkovibračním období“ planety, zde vzniklo něco, co se dá nazvat jako „Matrix konzumně tržní společnosti“ jehož finální verzí má být něco, co se označuje jako „NWO“ - New World Order, nebo-li česky „nový světový řád“. NWO představuje dokonalý totalitní systém, kdy jednotlivec nemá žádnou osobní svobodu a je 24 hodin denně pod kontrolou systému. NWO v minulosti perfektně popsali lidé jako Aldous Huxley (kniha Brave New World) nebo George Orwell (kniha 1984). Princip„Matrixu“ byl poprvé odhalen Stanislawem Lemem v povídce „Futurologický kongres“. Hollywoodskou trilogii, která si myšlenku povídky „vypůjčila“ zná dnes jistě každý.

Stanislaw Lem (*12.9.1921 + 27.3.2006)

Tento systém byl vyvinut negativní mimozemskou civilizací, která používá lidi jako otrockou pracovní sílu i jako potravu, nebo genetický materiál (naše lidská DNA má ve vesmíru velkou cenu). Jedná se konkrétně o jednu reptiloidní – plazí rasu. Ti byli ještě donedávna vojensky přítomní (v podzemních základnách) na naší planetě i ve sluneční soustavě. Skupině mimozemských civilizací, které jsou vůči lidem na Zemi přátelské se podařilo reptiloidy vytlačit jak ze Země, tak i ze sluneční soustavy. Z vládnoucí pyramidy, která zde vládne prostřednictvím onoho Matrixu, byl odstraněn nejvyšší stupeň velení.  I díky tomu se někteří členové z vyšších stupňů pomyslné pyramidy rozhodli nepodílet se dále na tomto nestvůrném režimu, nebo dokonce přímo pracovat proti němu. Následkem těchto i dalších událostí se nepodařilo NWO zavést v plánovaném termínu, kterým mělo být období do 2012 – 2017. Výrazně vyšší vibrace, které zde na Zemi od té doby jsou totiž neumožňují zavedení celoplanetární totality. Zbývající temné elity tak vymysleli plán B, který někdo označuje jako NWO 2.0. Jeho hlavním a nejvyšším cílem je to, aby současné vládnoucí elity, které jsou na nejvyšším stupni pyramidy, zde mohli dožít a zachovat si současné postavení až do smrti. Aby něco takového bylo možné, tak je nutné snížit vibrace na planetě a snížit vibrace morfogenetického pole lidstva. To je v souvislosti s dopadáním stále silnějších energií na naši planetu stále obtížnější, ale jak v tuto chvíli vidíme, tak nějakou dobu to může fungovat. Jako určitý etalon těchto elit můžeme v současnosti vnímat figurku Joe Bidena, který se pokouší podvodným hlasováním získat úřad Prezidenta USA. Pozorujte jak v tom bude úspěšný a kdo všechno ho podporuje. Už teď je vidět, že jim to skutečně nejde hladce.

popisek, který se zobrazí při najetí kurzorem

Současné dění z pohledu energií

Nyní je začátek listopadu 2020. Negativní energie jsou všudypřítomné. Nejúčinější z nich jsou strach a nenávist. Lidé, kteří se bojí a nenávidí jsou ideálními loutkami. Kdo má strach není svobodný. Čím větší strach má tím lépe se s ním dá manipulovat. To vše se teď děje do největších možných extrémů. Vede to až k naprosté ztrátě lidskosti. Na Slovensku lidé dobrovolně stáli ve frontách na zcela nelegální údajné testování prostřednictvím necertifikovaných testů na přítomnost viru, který zde nechci komentovat, neboť by mi cenzor smazal blog (i takhle budu mít namále). Ti samí lidé budou stát ve frontách na očkování a čipování (program depopulace). Je to podobné, jako kdyby lidé během druhé světové války stály fronty do plynových komor a těšili se při tom na dezinfekční sprchu. Každá negativní emoce působí negativní energie a to snižuje vibrace. Stejně tak každá pozitivní emoce působí pozitivní energie a vibrace zvyšuje. Aby zde mohl fungovat jakýkoliv totalitní systém, tak potřebuje silné pole negativní energie, jinak nebude realizovatelný. Pracujme zejména na srdeční čakře. Pomáháme tím jak sobě, tak ostatním! Důležité také je, mít pozitivní vizi budoucnosti. Nesoustřeďme se na to, co nechceme, ale na to co chceme!


Tohle jim nevyjde

Kde je v této temné době naděje? Stačí se pozorně rozhlédnout. Je velké množství lidí, kteří na Slovensku neuposlechli a nenechali se „otestovat“. Tito lidé se nenechají ani oočkovat ani očipovat. V České Republice proběhli 28. září a října demonstrace proti systému a jeho „opatřením proti šíření viru“, kterých se účastnili tisíce lidí. Další desítky tisíc, kteří se o tom na internetu, přes tu cenzuru dočetli, s nimi sympatizovali. Dne 7.11.2020 demonstrovalo v německém Lipsku proti tomutéž 40 000 lidí. Je zde tak velké množství lidí, kteří se Matrixu nepodvolí, že se nepodaří všechny zotročit. I kdyby bylo ve všech zemích nařízeno povinné očkování, tak nebudou dostatečné kapacity na vynucení tohoto nařízení. Určité kritické množství lidí již prohlédlo, mediální propagandě nevěří a všudypřítomná cenzura je jen usvědčuje v tom, že jim média a jejich elity (politici,velkopodnikatelé) lžou. Již několik lidí z ČR mi sdělilo, že pokud jim v zaměstnání nařídí povinné testování, tak dají výpověď. Tedy pokud jste na tom stejně a bojíte se, co s vámi bude, tak se nebojte, protože rozhodně nejste sami a tohle nebude trvat věčně. V jednotě je síla! Společně to všechno zvládneme!

Blízká budoucnost

Je před námi určité zásadní období, kdy se bude rozhodovat o tom zda u nás zavládne opět na nějakou dobu totalita, nebo zda se probudí takové množství lidí, že k tomu nedojde ani na moment. Toto období, které vnímám jako určitou dobu, během, které se rozhodne o nejbližší budoucnosti lidstva a pracovně jsem ji označil jako „Horizont Transformace“ začíná zimním slunovratem a trvá do začátku dubna 2021. Určitá jeho "nultá" nebo možná lépe řečeno - počáteční fáze - začne již koncem listopadu 2020. Bude zde několik zásadních dní, které můžeme využít jak pro pomoc sobě, tak pro pomoc  druhým.  Jsou to data 21.12.2020, 20.1.2021 a 21.3.2021. Velmi silné budou také úplňky (jeden z nich bude 28.3.2021) a některá novoluní od konce listopadu do dubna. Během 21.12.2020 a 21.3.2021 bude důležité pracovat se Zemí, posílat jí energii lásky, ale také se Sluncem. Meditace na energetických místech v krajině budou mít silnější účinek jak pro vás, tak pro Gaiu a Slunce. Termín 20.1.2021 vnímám jako důležitý pro osobní rozvoj, duchovní práci na sobě, ve které budeme moci udělat skokový posun!

 

 „Člověče přičiň se a Bůh ti pomůže.“ přísloví, staré jako lidstvo samo

 Pokud na sobě budeme pracovat a pomáhat si, pak si život ve svobodě a tuto nádhernou planetu zasloužíme. Také řada temných guruů má nyní nejvyšší pohotovost a snaží se přesvědčit duchovní lidi, aby nic nedělali, aby na sobě nepracovali, že prý bůh, vesmír, hodní mimozemšťané udělají všechno za nás. Je rozhodnuto – nic nedělejte! Věřím, že ani u nás, ani Slovensku nebudou tito nešťastníci úspěšní. Lidé se opravdu probouzejí!

S láskou

Honza

www.homosignum.cz








6 komentářů: