neděle 14. listopadu 2021

James Bond je mrtev

 

James Bond je mrtev

Ani bych nemusel znát, téměř nazpaměť, série s Rogerem Moorem a Timothy Daltonem, abych nepoznal, kde ve filmu „No Time To Die“ zasahoval politruk nového světového řádu. Dlouho odkládaná premiéra tohoto vzkazu, který si pro nás „elity“ připravili mě nikterak nepřekvapila, neboť jsem to již věděl dopředu. Bílý muž a k tomu ještě heterosexuál je dle Klause Schwaba a jemu podobných, druh určený k vyhubení. Jedním z takovýchto archetypů nám byl skrze filmová plátna předkládán od padesátých let minulého století kromě jiných také agent jejího veličenstva s číslem 007 - James Bond (první film Casino Royale měl premiéru v roce 1952).

Zcela nevěryhodné a okaté zásahy do psychologického profilu postavy Jamese Bonda snad musí vidět opravdu každý, kdo sledoval celou sérii. Zcela absurdní kýčovitá sebevražda a patetický dialog na konci filmu je srovnatelný snad jen s "podobně povedenou" závěrečnou scénou z filmu „Ve službách Jejího Veličenstva „, kde agenta 007 poprvé a naposled ztvárnil George Lazenby. Smrt Jamesova přítele Felixe Leitera – dlouholetého agenta CIA je téhož rázu.

Na místo Jamese Bonda nám tedy nastoupí žena s černou barvou pleti a zatím neurčenou sexuální orientací. Tipuji, že to bude buďto lezba nebo bisexuál. Ovšem je možné, že to bude také některé z dalších 65ti nových pohlaví. Tedy vzor „nového člověka“, který nám je elitami předkládán. Jistě bude mít také nové náboženské vyznání, které se nám chystají brzy představit. Černý heterosexuální muž byl zabit a bílý heterosexuální muž spáchal sebevraždu. Starý svět, jehož model nám byl od konce 2. světové války předkládán je mrtev. Nyní probíhá velký reset (The Great Reset) a na jeho konci přichází nový světový řád….Ale zpět k filmu.

Dalším vzkazem pro nás je to, že hlavním zlem na planetě je Rusko a Rusové. Smrtící virus vynalezl šílený ruský vědec a laboratoř je na ostrově, který zlé Rusko ukradlo po 2. světové válce Japonsku. To je podprahová informace, která odkazuje ke Krymu. Ruské stíhačky varují letadlo NATO, které je v ruském vzdušném prostoru (nebo na jeho hranici) na jehož palubě sedí Q a pomáhá Jamesovi – to je podprahová informace, která odkazuje na narušování ruského vzdušného prostoru letadly NATO, které tam přece vždy létají jen v „zájmu celosvětového dobra“. Dobře si všimněte, že ve filmu není ani náznak, byť jen jakéhokoliv negativa spojeného s Čínou. Čína jakoby neexistovala! Přitom pohádku o netopýrech a Wu-chanu zná dnes snad každý.

Sebevraždu však nespáchal James Bond. To byl ostatně jen filmový „hrdina Západu“. Sebevraždu páchá v přímém přenosu celá tzv. Západní civilizace. Daniel Craig ztvárnil Jamese Bonda skvěle, a i díky jeho hereckým výkonům ve všech předchozích filmech jsou ideologické úpravy ve filmu „No Time To Die“, tak okaté a zjevné. To je asi tak vše, co jsem chtěl ke smrti Jamese Bonda sdělit.
Odpočívejte v pokoji, Jamesi a Felixi.


Honza

www.homosignum.cz

Další články: Dušičky
Jak Přežít totaliu VĚK BÝKA Rudolf Steiner a zabijáci hvězd Energetické místo Libníč Ovlivňování snů pomocí telepatie Sci-fi okénko Džala néti  Modrý terapeut  Somavedic Medic Rubín - analýza přístroje Nová kamenná sestava ve Vysočanech u Nového Bydžova 2-4-5 Čakrová triáda úspěšných vztahů Jak je lidstvo dlouhodobě ovládáno a jak se z toho vymanit Fotonávod na nejlevnější pyramidu Výhled na rok 2019 Buddha před zrozením Video: Jan Žižka a Trocnov Video - U Svaté Trojice Video: Kněžská sákla Čerpání jemnohmotné energie z vesmíru a ze Země Cítím potřebu změny. Co mám dělat?Uplatňujme principy harmonie v každodenním životě - jen meditovat nestačíFilištíni, hledači a klíč k vyšším dimenzímPrvní "hodiny" po probuzení aneb co se stane, když se nám rozvine mimosmyslové vnímání



Žádné komentáře:

Okomentovat