neděle 19. prosince 2021

Aktuální informace k současné situaci VII. - Deklarace a petice

 

 

Aktuální informace k současné situaci VII. - Deklarace a petice

Jsme v rozhodujícím období, kdy se hroutící systém snaží nadělat co nejvíce škod. Zběsile kolem sebe stále více kope. Ničí naše životní prostředí ( totální probíhající likvidace našich lesů ), naše majetky a bohužel i naše životy. Neštítí se ani ubližovat dětem. Vše máme však ve svých rukou! Ano! My jsme tvůrci a je na nás, abychom převzali plnou zodpovědnost za dění v této zemi.


Jedním z důležitých komunikačních nástrojů jsou tyto čtyři deklarace a jedna petice. Je za nimi nesmírně silná energie mnoha lidí a jasný záměr k pozitivní změně. Díky tomu, také konečně můžeme vidět kolik nás je. Je nás mnoho! Je také opravdu dobré vědět, kolik lidí z důležitých oborů si přeje změnu a odmítá se podvolit tyranii!


Vše společně zvládneme! Nejsme sami! Stále se další lidé probouzejí. Prosím podpořte svým podpisem tyto deklarace a posílejte je na všechny strany. 

 

 

https://deklaracesester.cz

 

 

https://deklaracelekaru.cz

 

 

https://deklaracepravniku.cz

 

 https://deklaracestudentu.cz

 

 DEKLARACE ČLENŮ IZS A OZBROJENÝCH SIL

https://deklaraceizs.cz

 

 


https://www.petice.com/petice_proti_povinnemu_okovani_-_chcipl_pes 

 

Buďme vědomými tvůrci! Spojujme se, pomáhejme si a společně tvořme. V jednotě je síla. Vše společně zvládneme!




S láskou a odvahou

Honza

www.homosignum.cz

Jak Přežít totaliu VĚK BÝKA Rudolf Steiner a zabijáci hvězd Energetické místo Libníč Ovlivňování snů pomocí telepatie Sci-fi okénko Džala néti  Modrý terapeut  Somavedic Medic Rubín - analýza přístroje Nová kamenná sestava ve Vysočanech u Nového Bydžova 2-4-5 Čakrová triáda úspěšných vztahů Jak je lidstvo dlouhodobě ovládáno a jak se z toho vymanit Fotonávod na nejlevnější pyramidu Výhled na rok 2019 Buddha před zrozením Video: Jan Žižka a Trocnov Video - U Svaté Trojice Video: Kněžská sákla Čerpání jemnohmotné energie z vesmíru a ze Země Cítím potřebu změny. Co mám dělat?Uplatňujme principy harmonie v každodenním životě - jen meditovat nestačíFilištíni, hledači a klíč k vyšším dimenzímPrvní "hodiny" po probuzení aneb co se stane, když se nám rozvine mimosmyslové vnímání

 

 

Žádné komentáře:

Okomentovat