neděle 18. března 2018

Vize světla aneb Velikonoce přinesou světlo na planetu Zemi



Kamarádka Radvana se mi teprve nedávno svěřila se svojí vizí, kterou měla během vánočních svátků. Vzhledem k tomu, že s celou řadou informací rezonuji a sám mám podobné, i když ne v konkrétním časovém určení, i k faktu, že se tato vize týká období Velikonoc a jarní rovnodennosti, neboli původního slovanského svátku Komojedice – vítání jara, jsem ji požádal, zda-li bych ji mohl na svém blogu zveřejnit. Odpověď byla kladná a zde si ji nyní můžete přečíst. Jan

Viděla jsem silné paprsky světla, dopadající na Zemi a obrazy toho, co se odehrávalo. Planeta Země se měnila ve světelnou kouli. Světelná energie byla silná a působila na srdeční čakru a naplňovala láskou všechno....viděla jsem i jakousi paniku mezi lidmi....shora se planeta Země měnila ve svítící kouli a tmavé skvrny mizely a s nimi i některá místa na Planetě....byl to velmi silný prožitek, ne konce světa, ale nového počátku.. Planeta Země zvedá svoje vibrace – byla pozvednuta do vyšších vibrací, několikanásobně vyšších než teď.

Vibrační chvění rezonuje s dušemi lidí probuzených i neprobuzených. Spustí hlubokou očistu a vyvolá neznámé psychické stavy a krize všude tam, kde je hluboké očisty potřeba.

Velmi silné vibrace ovlivní každého člověka, ti připravení se přesunou skokem do vyšších úrovní.
Další skupina bude prožívat krize a hlubokou očistu. Neprobuzení lidé a lidé v nízkých vibracích, budou světlem také zasaženi, jejich fyzická těla začnou vykazovat problémy a nemoci. Jejich těla v nízkých vibracích nevydrží nápor světla. Mnoho lidí bude muset přehodnotit dosavadní život a opustit stereotypy, vzdát se hmotného majetku a vymanit se ze všech závislostí (i na lécích). Velkou roli sehrají negativní emoce, nejvíce strach a nenávist.

Vysoké vibrace planety Země způsobí i to, že léky nebudou toliko účinkovat na tělesný systém člověka. Je nutné se včas zbavit všech závislostí a negativních emocích, duchovní prací na sobě.
Léky – jejich vibrace je na nízké frekvenci, která může nízkovibračním bytostem dočasně pomoci od projevů bolestí ve fyzickém těle, ale postupně se začnou stávat neúčinnou látkou, protože světlo v podobě vyšších vibrací neguje účinky těchto chemických látek. Mnoho rodin a lidí se dostane do krizí a psychických potíží, připomínající psychická onemocnění. Velikonoce se stanou zlomem v energiích na planetě Zemi. Vysoké vibrace neumožní nízkovibračním aktivitám ani jedincům v tomto stavu déle setrvávat. Vysoké vibrace doslova spálí všechno, co bude vibrovat na nízkých úrovních.

Jakoby se planeta Země rozdělila na další světy, které se již neprolínají a vytvoří se různá seskupení lidí, která se navzájem budou míjet. Nebude to konec světa, naopak počátek vzestupu lidstva na planetě Zemi.

Radvana

Tento článek může být volně šířen v nezměněné podobě s aktivním odkazem na internetové stránky včetně této poznámky.





Žádné komentáře:

Okomentovat