úterý 21. srpna 2018

Kamenný kruh nad Banskou Štiavnicí

UPOZORNĚNÍ: Tento článek jsem sdílel na svém FB účtu Analýza čaker. Dnes 23.8.2018 krátce po 10:00 po té, co překročil na FB dosah 40 000 mi byl smazán bez udání důvodu. V 19:46 byl opět bez jakéhokoli vysvětlení obnoven - soudruzi ho zřejmě důkladně lustrovali. Prosím sdílejte jej. Děkuji. Jan



Nová megalitická stavba na Slovensku

Na kopci nad Bánskou Štiavnicí byl v těchto dnech vztyčen kamenný kruh s více než dvoumetrovým centrálním menhirem. Tento kamenný kruh  slouží pro dočerpávání vitální energie a blahodárně působí na všechny zdravotní potíže. Je určen pro práci jednotlivce u středového kamene. Energie místa je v tuto chvíli přibližně více než 10ti násobná oproti okolí a ještě bude stoupat. Všechny kameny pochází z lomu Sobov u Bánské Štiavnice. Jedná se o křemeny, několikrát roztavené v magmatickém krbu sopky. Jejich stáří je přibližně 12 milionů let a obsahují 96% křemíku, což je velmi vysoká koncentrace, díky které je celá tato stavba vysokokapacitním kondenzátorem zemské energie.

Tato stavba byla postavena se záměrem aby pomáhala všem lidem. Je volně přístupná a nikomu nemusíte platit žádné poplatky!
Jak zde pracovat?

Do kruhu vstupujte pouze po jednom. Při vstupu do kruhu myslete už pouze na Váš záměr, kterým je buďto dočerpání životní energie, nebo zbavení se nějakého konkrétního zdravotního nebo psychického problému. Přistupte k centrálnímu kameni. Otočte se k němu zády – můžete se o něj opřít a čelem k jednomu ze čtyř kamenů v kruhu, který směřuje každý k jedné světové straně. Takto se můžete postavit buďto intuitivně, anebo pokud víte, že Vaše potíže souvisejí s živlovou disharmonií, tak podle toho s jakým živlem máte potíže, stůjte čelem ke kamenům dle následujícího přehledu:

živel – světová strana

země - sever
oheň - jih
voda - západ
vzduch - východ

Až zaujmete pozici, tak si představujte jak nadechujete ze středu Země energii do prostoru pánve (první čakry) a otamtud následně nahoru do celého těla anebo do konkrétního místa či orgánu, se kterým máte potíže. Minimální doba by měla být přibližně 3 minuty. Maximální doba jak zde takto pracovat je vždy individuální a každý to intuitivně dokáže rozpoznat. Orientačně bych jako maximum označil hranici přibližně 10 minut.


Země: Slovensko
Lokalita: Rosniarky
Katastrální území: Banská Štiavnica
Výška centrálního kamene: 2,2 metry
Druh kamene: křemenec
Nadmořská výška: ca 920 m
GPS koordináty: 48.4592956N, 18.8762708E
Přístupnost: volně přístupné

popisek, který se zobrazí při najetí kurzorem

Bylo mi velkou ctí se na této léčebné megalitické stavbě podílet. To, že se veškerá potřebná povolení podařilo získat během necelého roku je opravdu malý zázrak! Pokud chcete realizovat funkční stavbu podobného typu, nebo jen vztyčit jednotlivý menhir, tak se na mne můžete obrátit. Poradím vám se vším od výběru místa až po aktivaci stavby a dodám "návod k použití".

Jan 

22 komentářů:

  1. Obdivujem Vas!!!!Prajem len to najlepsie!

    OdpovědětVymazat
  2. zdielam obdiv a tesim sa na chvilu, ked tam zajdem :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Ďakujeme za info. Určite príležitostne navštívime.

    OdpovědětVymazat
  4. Jane, neberte to jako šťourání, ale proč je uváděno kamenný kruh, když je to čtverec? Nebo je tam víc menších kamenů co nejsou vidět? Děkuji za odpověď.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jedná se o kruh. Kolika kameny je vytyčen nehraje žádnou roli. Kameny jsou vztyčeny každý k jedné světové straně. Pokud Vás Geomantie zajímá, tak je řada dostupné literatury, internetových stránek, etc.

      Vymazat
    2. Pochopila jsem že se jedná o místo vytvářející energetický kruh kolem středového menhiru. Pak ale nechápu slova "byl v těchto dnech vztyčen kamenný kruh"
      Ale je to jen o slovíčkaření, omlouvám se.

      Vymazat
    3. Pytate sa zaroven ospravedlnenie?
      NIE JE to sturanie*JE to vasa jasna logicka otazka.
      Nevidime zakladnu,ktora moze byt mentalne vymerany kruh,alebo ...?
      Noje tu jasne opisane 4stlpy'svetove strany+1central,teda mozeme hovorit o "zakladna pyramidy s vrcholom!?Rada budem osobne vnimat tento priestor,AJ ked intuitivne je mozne navstivit& 'spoznat,cititzmyslami.
      Americki Indianola maju vzacny *Medicine wheel a je to zotasva 12 *kamenov respektujuc hodiny cifernik...
      S uctou k *Human been Natalia B

      Vymazat
    4. Můžete mi vysvětlit Váš názor trochu srozumitelněji?

      Vymazat
  5. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobrý den. Toto není poradna. Děkuji za pochopení.

      Vymazat
  6. Dobrý den, či už večer, prosím o popsání místa, kde se menhir nachází, jsme na dovolené na Senci a ráda bych se tam zajela podívat. Děkuji moc za odpověď. Jana

    OdpovědětVymazat
  7. Načo sa pchate do bs zostante si v cz !!!
    A mate povolenia ak ano zverejnite ich !!!??

    OdpovědětVymazat
  8. Díky za odpověď. Přeji krásný den. Jana

    OdpovědětVymazat
  9. Milionkrát vdaka za takéto miesto! Mala som tú česť navštíviť podobné nedaleko Detvy, kde som mala vtedy neuveriteľný zážitok výmeny enrgie so Slnkom. Škoda, že som o tomto mieste nevedela skôr. Každý rok trávim dovolenku v šiavnických vrchoch a práve pred 3mi týždňami som sa odtiaľ vrátila. No bud.rok si to už určite nenechám ujsť! Všetko dobré a krásny život všetkým staviteľom podobných miest prajem zo srdca! <3

    OdpovědětVymazat
  10. Dakujeme Vam. Verim, ze to ludom pomoze v kazdom ohlade :)

    OdpovědětVymazat
  11. Práve dnes som tam bola. Prechádzala som povedľa lesa, neskôr cez les až som sa dostala na vrchol kopca kde stálo päť kameňov. Dostanete sa tam - smer Banská Štiavnica. Na ceste smerom do Štiavnice je strmá zákruta do prava. Je dobré si to nájsť cez google maps.Táto cesta vás dovedie až na menšiu križovatku, ktorá je tvorená hlavnou cestou a bočnými neasfaltovanými cestami. Na pravo od cesty stojí dom, tam vám poskytnú informácie, ale aj domáci vedia kam treba ísť. Ak prídete na tú menšiu križovatku od Štiavnice a zastanete na hlavne asfaltovej ceste, po vašej ľavej ruke máte 1. cestu, 2. cestu a 3. cestu - neasfaltované. Vy sa vyberiete po tej druhej. Potom zabočíte do prava a idete stále po ceste ktorá vás vedie. Prejdete cez les a na menšej lúčke zabočíte do ľava. Od tiaľ je to len cca 10 min chôdze a ste pri menhiroch. Ja som tam stretla dvoch mladých ľudí z Brna a jeden starší pár. Nikto z nich nevedel o čo sa jedná. Auto zaparkujete na tej menšej križovatke. Nie je to zložité a nie je to až tak ďaleko. Pekná prechádzka prírodou, len pozor na medvede.A teraz moja otázka. Je potrebný nejaký čas kým menhiri nadobudnú svoju maximálnu silu?
    Inga z BB

    OdpovědětVymazat
  12. Zabudla som napísať, sa musíte dostať do dediny Šobov, ktorá leží po Banskej Belej. Šťastnú cestu a veľa pekných zážitkov. Inga z BB

    OdpovědětVymazat
  13. Bolo vybraté prekrásne miesto nad Banskou Štiavnicou,kopec Rosniarky, s úžasne čistým vzduchom, s krásnym výhľadom, pod ktorým leží Banská Štiavnica skutočne ako na dlani. Už len tento pohľad na všetky svetové strany napĺňa človeka šťastím,pokojom a blaženosťou. Výborné miesto na inštalovanie týchto kameňov. Nech to slúži
    všetkým ľuďom v ich prospechu!

    OdpovědětVymazat