neděle 17. prosince 2017

Na vlně vzestupu vědomí aneb může opravdu za vše ta transformace?


Stále častěji se nám objevují informace, co všechno za potíže se skrývá za vzestupem vědomí, nebo-li transformací, kterou jako lidstvo procházíme. Tu je to nespavost, tu zas bolesti hlavy, pocity úbytku energie nebo dokonce potíže s partnerskými vztahy či pocity celkové dezorientace…

Často se jedná o přímo učebnicové příklady zablokovaných čaker, karmických vztahů, či stále silnější elektrosmogové zátěže. Co je příčinou toho, že za vším hned vidíme náš vzestup?

Je to závislost na egu, která je často tak silná, že nám vypíná i prosté logické myšlení. Ego utržené ze řetězu s lehkostí zadupe i selský rozum, lhostejno jakého duchovního vývoje jsme dosáhli.

„Jsem multidimenzionální světelná bytost na cestě nejméně do 5D a pokud se mi tedy děje něco, co je mi nepříjemné, pak to může být pouze příznakem mého stále se zvyšujícího růstu.“ Halasí dnes mezi řádky na sociálních sítích transformující se spoluobčané. Copak selský rozum, prosté logické uvažování, ale kam se poděla pokora? Pokud chceme skutečně růst a zvyšovat si své vibrace, abychom stačili naší planetě Zemi, tak na sobě musíme skutečně pracovat. To není jen čtení si duchovních, byť sebekvalitnějších knih, co knih, dnes už se mnozí „živí“ pouze čtením „duchovních blogů“. Dokonce už se objevují i takové pamflety, které nabádají druhé, aby nedělali vůbec nic, že to prý stačí. Inu, kde je poptávka, objeví se vždy i nabídka a každé zboží má svého kupce.

Principy práce na sobě jsou stále stejné, i když to jde v této době vše mnohem rychleji. Podrobme se každý své hluboké introspekci. Nebuďme závislí na svých rolích – současných inkarnacích - a snažme se o spojení se svým overegem a s pokorou přijímejme vše, co se nám děje, ať je to již zdánlivě pozitivní či negativní. Nezapomínejme však na logické myšlení a neskočme na špek každému „duchovnímu průvodci“, který se snaží nějak polechtat to naše ego.

Jan


Somavedic Medic Uran - měření a zkušenosti

Žádné komentáře:

Okomentovat