neděle 3. března 2019

Pozor na parazitické kvazibytosti



Pozor na parazitické kvazibytosti

Občas mám pocit, že těch astrálních parazitů je víc, než těch fyzických. Není týden, kdy bych někomu nerozptyloval (neodstraňoval) alespoň jednoho takového parazita. Čím to je, že jich je tolik? Parazitické kvazibytosti jsou bytosti bez vlastní svobodné vůle, které můžeme opět velmi zjednodušeně označit jako programy. Tyto bytosti programy mohou jednat pouze v souladu s algoritmem programu, i když algoritmus může být i natolik sofistikovaný, že projevy takovéto kvazibytosti se mohou jevit jako projevy bytosti se svobodnou vůlí.  

Především, a to zejména, tím, že takového průměrného astrálního parazita dokáže vytvořit nevědomě i naprostý laik. Není vůbec nutné, být kvalifikovaným černým mágem. Dokonce můžete být i zarytým materialistou (což se také často v těchto případech vyskytuje). Stačí na chvilku vyslat k někomu silné emoce nenávisti a hle, parazit je na světě! Snadno si celý proces můžeme představit, jako počítačový program v internetové síti. Nenávist je jako pin kód, po jehož zadání do webového rozhraní se dotyčnému, komu je dávka nenávisti určena, odešle virus. Pokud nemá dotyčný dostatečnou antivirovou ochranu, což ve většině případů nemá, tak virus pronikne jeho slabou energetickou ochranou a přisaje se na nějakou čakru, nebo čakry a začne odčerpávat energii. Pokud je parazitická kvazibytost stvořená kvalifikovaným mágem může i ovlivňovat jednání napadeného. 
Tvůrce parazitické kvazibytosti si tím negativně ovlivní svoji karmu a příjemce čekají zdravotní psychické nebo i životní potíže, často také kombinace těchto tři prvků.


popisek, který se zobrazí při najetí kurzorem

Snažme se tedy, abychom k nikomu nepociťovali nenávist. Když už nám někdo ublížil, tak si netvořme vůči němu  žádné negativní emoce. Pokud se s někým, kdo nám nějakým způsobem škodí, musíme z nějakého důvodu setkávat (např. při střídavé péči, nebo v zaměstnání), tak mu místo nenávisti posílejme lásku! Když někomu dlouhodobě posíláme energii lásky ze srdeční do srdeční čakry, tak se to vždy po nějaké době projeví.

Resistenci vůči astrálním parazitům, přisedlíkům a jakýmkoliv dalším negativním energiím si vytváříme pomocí ochranného vajíčka (ochranného štítu). Čím častěji a pravidelněji si děláme nějakou mentální formu ochrany, tím se konstantně celkově zesiluje naše odolnost vůči jakýmkoli energetickým útokům.

Jan

Poděkování

2 komentáře:

  1. Děkuji za článek,dlouho řeším,že na bytě,kde bydlím cítím ještě cosi..cosi,co miluje negativní emoce..dělala jsem pokus se svou kočkou,kdy jsem se záměrně nechala pohltit nenávistnými myšlenkami a když jsem se na ní podívala,měla vyvalené oči,koukala mi nad hlavu a ani se nehla.Když ho může lajk vytvořit,může ho i lajk zneškodnit?Nebo je to v mých silách?Nosím u sebe pořád ochranný kámen a cítím,že to pomáhá,ale nechci s tím bydlet :D Moc Vám děkuji za odpověď, Táňa Elšíková

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za dotaz. Z Vašeho dotazu vyplívá, že doma máte zřejmě usedlíka (poltergeista). Pokud si přejete to vyřešit, tak mi prosím pošlete informace na email homosignum@gmail.com.

      Vymazat