čtvrtek 20. června 2019

Letní slunovrat, Kupadelné svátky a Svatojánská noc 2019



Letní slunovrat, Kupadelné svátky a Svatojánská noc 2019

Čeká nás mimořádné, skutečně ale opravdu velmi mimořádné období. Mezi letošním letním slunovratem a Svatým Jánem se kromě výrazného nárůstu dopadu energií z vesmíru, bílých míst na Schumannově rezonanci a otevření řady specifických portálů do jiných světů, dočkáme také zcela specifické kvality energie zvláštního vzoru vibrací, která bude mít také následující dopad.

Všechna naše přání, která půjdou od srdce se vyplní dříve, než by se stalo za normálních okolností. Několikanásobně vzroste potenciál přístupu k mimosmyslovým schopnostem. Každý člověk bude moci v meditaci nahlédnout do minulosti, budoucnosti a získat odpověď na libovolnou otázku, která se bude týkat přímo jeho samotného, nebo jeho bližních. Informaci, kterou jste možná již někde na itnernetu zaznamenali, a to sice, že hlavní bod přístupu k mimosmyslovým schopnostem bude 21.6.2019 ve 21:02 našeho času se jeví jako reálná.

Toto, řekněme, „vesmírné okno“ se uzavře 3 dny po Svatém Jánu. Čeká nás tedy opravdu zajímavý týden. Toto období se pochopitelně snaží využít i temná strana, která pořádá všelijaké pochybné rituály, včetně masové demonstrace v Praze, která nebude z energetického hlediska ničím jiným, než masovou černomagickou mší.

Abychom maximálně využili potenciál, který nám nyní vesmír nabízí, tak je dobré trávit tento čas v okruhu svých blízkých nebo o samotě. Určitě je dobré meditovat a pobývat v přírodě. Máme totiž jedinečnou možnost se posunout, pochopit a pomoci nejen sobě, ale i svým blízkým a přírodě která to teď opravdu potřebuje. Také je dobré pracovat v tomto období s vodou, jako s energeticko-informačním nosičem.

Jan





Žádné komentáře:

Okomentovat