úterý 20. srpna 2019

5G Kolín a karma města


5G Kolín a karma města

Vše v tomto stvořeném vesmíru funguje na principu příčiny a následku. Ten označujeme jako karmický. To je dnes poměrně známá věc a také fakt, že vlastní karmu mají i národy. Ovšem i města mají svou karmu, stejně jako jednotlivci a rody. Tak bychom ostatně mohli pokračovat až po planetu, sluneční soustavu, galaxii, atd. O tom jaké nebezpečí představuje 5G je zbytečné zde psát. Jak víme, tak Kolín se stal prvním městem v ČR, kde se tento smrtící systém testuje (aniž by se obyvatel kdokoliv zeptal zda to chtějí a vysvětlil jim rizika s tím spojená). Zvláštní zde také je, že proti němu místní obyvatelé vůbec neprotestují a je jim to zjevně jedno. Přitom informace o tom, že tento systém je zakázán například na celém území Japonska nebo v Bruselu je známá a na internetu stále ještě dohledatelná. Zeptal jsem se tedy na příčinu proč se toto děje zrovna v Kolíně a obdržel jsem následující odpověď.


V Kolíně se od roku 1935 vyrábí smrtící plyn ZYKLON B. Vyrábí se zde však stále! Dnes jen změnil název na URAGAN D. Výrobní závod se nám také přejmenoval. Z Kali-werken AG na Lučební závody Draslovka. Počet obětí plynu během druhé světové války je více méně znám. Počet obětí plynu v novodobých dějinách je neznámí a nikdo dosud neměl odvahu se tím zabývat, čemuž se nedivím. Ani já po tom dále pátrat nehodlám. 

Karmická příčina spuštění 5G v Kolíně je produkce ZYKLONU B.




Informace o Lučebních závodech Draslovka na Wikipedii: https://cs.wikipedia.org/wiki/Lu%C4%8Debn%C3%AD_z%C3%A1vody_Draslovka


Informace v němčině na oficiálním webu o Zyklonu B: http://www.zyklon-b.info/index.php/category/firmen/

Jan
www.homosignum.cz








Žádné komentáře:

Okomentovat