neděle 9. prosince 2018

A alergie na elektrosmog je již realitou...



Na fakt, že v populaci přibývá lidí, kteří mají alergii na elektrosmog upozornil švédský doktor Örjan Hallberg už v roce 2006. Jeho zpráva, která byla veřejně publikována v několika odborných časopisech je v celém rozsahu přístupná zde.

Doktor Hallberg varoval, že s tím, jak se bude zejména síť mobilního signálu a wifi rozšiřovat a zabírat stále více frekvenčních pásem, bude se zvyšovat i počet lidí u kterých se alergie na elektrosmog začne vyskytovat. V roce 2006 předpokládal, že procento elektrosmogových alergiků bude v roce 2017 kolem 50ti procent. Podle aktuálních studií je v roce 2018 toto číslo 35% a počet lidí s tímto typem alergie se neustále zvyšuje. Kompletní zpráva v angličtině včetně odkazů na další zdroje je dispozici zde. 

Co je to elektrosmog?

Elektrosmogem souhrnně nazýváme elektro-magnetická pole a vlny, která vznikají v důsledku technické činnosti člověka a vykazují účinek na okolní prostředí. Tato problematická pole a vyzařování se vyskytují v menší či větší míře všude tam, kde dochází k přenosu elektrické energie, k používání elektrických zařízení či elmag. vln k přenosu informací (tzv. radiové vlny). Najdeme je tedy jak ve volné přírodě, tak v budovách. 

Podle řady vědců, kteří se problémem elektrosmogu seriozně zabývají má v současnosti zásadní podíl na elektrosmogovém záření právě mobilní komunikace a vše s tím spojené, tedy zejména mobilní signál, wifi, bluetooth, bezdrátové dobíjení.



Ochrana proti elektrosmogu

V Německu vyvinuli specielní látky, ze kterých se pro alergiky šijí oděvy - zejména čepice, nebo zástěry. Toto odvědtví se stále rozvíjí a v součastnosti je to bez pochyby jedno z nejperspektivnější. Specielní látky se prodávají například zde. Mezi nejúčinnější přístroje, které jsou schopny zcela působení elektrosmogu eliminovat patří i český vynález Ivana Rybjanského Somavedic - info zde.
Ten se již prodává po celém světe a již dnes je zřejmé, že se jedná o jeden z nejprospěšnějích i nejúspěšnějších českých vynálezů. I kdyby došlo ke spuštění mobilní sítě 5G, která spíše připomíná zbraň hromadného ničení (nezávislé informace o 5G jsou například zde ), tak model Somavedic Medic Uran její působení v bytě i rodinném domě zcela eliminuje.

Následkem působení elektrosmogu jsou časté pocity únavy, vyčerpání, nedostatku energie, bolesti hlavy, migrény, oslabení imunity, a řada dalších... Zejména však vzhledem k předchozímu, může spustit řadu vážných onemocnění. Je zarážející, že přes jasná fakta a řady studií se tím mainstreamová média odmítají zabývat a informace o elektrosmogu buďto nezveřejňují vůbec, nebo je bagatelizují.

Jak z toho ven?

Řešením fakticky všech současných globálních hrozeb, včetně elektrosmogu, kterým lidstvo čelí je uvolnění utajovaných technologií, zejména volné energie. Volnou energii, nebo také "energii z étheru", objevil Nikola Tesla již v roce 1908. Generátor volné energie, který sestrojil byl velikosti hard disku a s automobilem, do kterého jej Tesla instaloval v roce 1931, jel rychlostí 200 km/h. Více informací zde .Volná energie není zdrojem elektrosmogu. Díky informátorům jako je Corey Goode dnes víme, že tyto technologie jsou skutečné a jsou využívány tzv. tajnými vesmírnými programy - více informací zde. 

Jan
www.homosignum.cz


Žádné komentáře:

Okomentovat