neděle 17. ledna 2021

21 21 21

 


21 21 21


Další zásadní zlom je před námi. Dny 20 a 21.1.2021 budou zlomové a velmi náročné. Pravděpodobně se jedná o ty nejdůležitější termíny Horizontu transformace. Tento leden je velmi náročný pro většinu bytostí na této planetě. Zejména co se mezilidských vztahů týče, tak bych ho označil jednoznačně, jako opravdu velmi těžký.

Matrix má dlouhodobě snahy ke snižování vibrací na této planetě, což jak kolem sebe můžeme vidět, se mu daří… K tomu bude chtít využít pochopitelně i tyto dva zásadní dny. Je proto velmi důležité, bez ohledu na okolní dění myslet pozitivně a zachovat si vnitřní klid. Tím přispějeme nejen ke zvýšení osobních vibrací, ale také vibrací lidstva a planety. Ideálně v tyto dny vůbec nedoporučuji sledovat média a co nejvíce meditovat a být v přírodě. Budoucnost je taková, jakou si uděláme. Jakou budoucnost chce „Matrix“ to vidíme denně v médiích. Nedávejme jim svou pozornost – energii. Držme spolu. Je nás mnoho, kteří jsme tuto hru prohlédli. S tím, jak systém vše vyhrocuje se každý den probouzejí další a další lidé! 

Ke stažení: Meditace na posílení egregoru Slovanství a pozitivní budoucnosti

Situace, která je nyní zde na Zemi se děje jednou za eony let, a to ještě zdaleka ne na všech planetách ve známém vesmíru. Proto zde chce být nyní takové množství bytostí. Všude ve Vesmíru vždy nakonec zvítězí dobro. Vítězné síly, které můžeme označit jako „probuzené bytosti“ jsou na těchto planetách vždy v menšině. Na té energetické úrovni jsou však ve většině, neboť probuzený člověk (nezmanipulovaný) má výrazně vyšší vibrace, než ten, který je zotročený a podléhá manipulaci. Aktivní probuzený člověk může mít síly za tisíce spících. Tyto základní principy byli ostatně známy i Janu Žižkovi, který používal „zázračnou“ formuli „Na množství nehleďte!“ Nehleďme tedy na množství zla kolem nás, nýbrž se dívejme a podporujme to dobro! Jedná se o období transformace lidstva. O transformaci individuální i kolektivní.

Podporujme jeden druhého. Vše společně zvládneme!

S láskou

Honza

www.homosignum.cz



 

Žádné komentáře:

Okomentovat