úterý 9. března 2021

Rudolf Steiner a zabijáci hvězd


Vize Rudolfa Steinera a zabijáci hvězd

Během jedné své přednášky v roce 1917 pronesl Rudolf Steiner tato slova:

"Nakonec bude nalezen způsob, jak očkovat těla, aby lidem neumožnila příklon k duchovním ideám a aby celý život věřili jen ve fyzický svět, který mohou vnímat svými pěti smysly. Nyní jsou lidé očkováni proti souchotinám a stejným způsobem budou později očkováni proti duchovním sklonům."

Dnes už můžeme vidět na vlastní oči, že se jednalo o vizi budoucnosti. Tak zvaná „vakcína“ se jménem Astrazeneca se nyní lavinovitě šíří po celém světě. Tvrdá propaganda nutí lidi k očkování zejména touto vakcínou, neboť se také jedná o tu nejlevnější, jakou EU nakoupila. A co vlastně slovo „Astra ze neca“ znamená? Toto latinské sousloví znamená v překladu: „zabijte hvězdy“.

Co je hlavním atributem hvězdy? Světlo! Naše energetická těla se také označují v různých léčebných systémech či náboženstvích jako těla „světelná“…. Citát Rudolfa Steinera byl tedy proroctvím.


Honza

www.homosignum.cz 

Tento článek může být volně šířen v nezměněné podobě s aktivním odkazem na internetové stránky včetně této poznámky.

Další články: Energetické místo Libníč Ovlivňování snů pomocí telepatie Sci-fi okénko Džala néti  Modrý terapeut  Somavedic Medic Rubín - analýza přístroje Nová kamenná sestava ve Vysočanech u Nového Bydžova 2-4-5 Čakrová triáda úspěšných vztahů Jak je lidstvo dlouhodobě ovládáno a jak se z toho vymanit Fotonávod na nejlevnější pyramidu Výhled na rok 2019 Buddha před zrozením Video: Jan Žižka a Trocnov Video - U Svaté Trojice Video: Kněžská sákla Čerpání jemnohmotné energie z vesmíru a ze Země Cítím potřebu změny. Co mám dělat?Uplatňujme principy harmonie v každodenním životě - jen meditovat nestačíFilištíni, hledači a klíč k vyšším dimenzímPrvní "hodiny" po probuzení aneb co se stane, když se nám rozvine mimosmyslové vnímání


 

 

Žádné komentáře:

Okomentovat