čtvrtek 11. června 2020

Anténní systém Profesionál aneb harmonizační prkénko na vodu - měření a zkušenosti



Anténní systém Profesionál aneb harmonizační prkénko na vodu - měření a zkušenosti

datum začátku testování: 6.5.2020

okruh aktivního působení: ca 80 cm kolem dokola a ca 1 m směrem nahoru

Samotný  průměr prkénka je necelých 21cm, ale působí i na své okolí.

vyzařující energie: ca 152 000 BE*


Co to vlastně je?

Jedná se o český výrobek firmy Energis 24. Kulaté prkénko je vyrobené z tvrdých dřevin, jakými jsou buk nebo dub. Uvnitř se ukrývá spirálový anténní systém s Fibonacciho posloupností a další obrazce (technické mandaly). Jedná se o geometrické symboly, které např. Marko Pogačnik používá ke geomantickému léčení Země. Tato technologie je doplněná naprogramovanými krystaly horského křišťálu z Madagaskaru.

Díky svému působení lze prkénko použít na jakékoli nápoje, potraviny, nebo také éterické oleje. To vše dokáže zharmonizovat a tedy zvýšit jemnohmotnou kvalitu energie.

Prkénko již bylo úspěšně otestováno na přístrojích BICOM. Respektive byla otestována jeho funkce harmonizace vody. BICOM je biorezonanční certifikovaný zdravotnický přístroj druhého stupně na kterém byli otestovány např. i přístroje Somavedic, které výrobce BICOMU, po té, co si ověřil jejich funkčnost začal prodávat pod svou značkou.


Působení na vodu

voda z kohoutku o energetické hodnotě 6 000 BE
objem: 2 dcl
nádoba: sklenička z obyčejného skla
umístění: uprostřed prkénka (viz fotodokumentace)


doba působení přístroje: 3 min
výsledná energetická hodnota po vystavení působení přístroje: 21 000 BE

doba působení přístroje: 10 min
výsledná energetická hodnota po vystavení působení přístroje: 30 000 BE

doba působení přístroje: 15 min
výsledná energetická hodnota po vystavení působení přístroje: 32 000 BE

doba působení přístroje: 30 min
výsledná energetická hodnota po vystavení působení přístroje: 33 000 BE

doba působení přístroje: 1 hod
výsledná energetická hodnota po vystavení působení přístroje: 34 000 BE

doba působení přístroje: 5 hod
výsledná energetická hodnota po vystavení působení přístroje: 35 000 BE
doba působení přístroje: 10 hod
výsledná energetická hodnota po vystavení působení přístroje: 35 000 BE

doba působení přístroje: 24 hod
výsledná energetická hodnota po vystavení působení přístroje: 38 000 BE

Poznámka: zda se jedná o dvě deci nebo dvacet litrů nehraje roli, za tři minuty je voda nabitá na ca 21 000 BE a viz výše uvedené hodnoty



Jako maximální hodnotu na jakou prkénko vodu ve skleničce dostane jsem změřil 38 000 BE.



Jak si poradí prkénko s kovovými nádobami?

voda z kohoutku o energetické hodnotě 6 000 BE
nádoba: hliníková láhev na vodu s uzávěrem z Lidlu
umístění: uprostřed prkénka (viz fotodokumentace)



doba působení přístroje: 1 hodina

energie po působení: 21 000 BE

doba působení přístroje: 24 hodin

energie po působení: 25 000 BE

voda z kohoutku o energetické hodnotě 6 000 BE
nádoba: nerezová dvouplášťová termoláhev z Kauflandu
umístění: uprostřed prkénka (viz fotodokumentace)

 


doba působení přístroje: 1 hodina
energie po působení: 22 000 BE

doba působení přístroje: 24 hodin

energie po působení: 26 000 BE


Harmonizace vody v kovových nádobách trvá výrazně déle a proto nemá význam je používat. Výrobce ale doporučuje jen skleněné, plastové a keramické nádoby.


vilv na GPZ

Ve svém poli dokáže malé prkénko celkem slušně omezit negativní působení středně silné geopatogenní zóny. Nepatrně také elektrosmog a těžké psychosomatické energie. Toho lze využít například na cestách, kdy si můžete dát na noc prkénko pod postel (tak aby bylo pod hlavou). Spánek tak může být klidnější i v prostoru se zvýšenou geopatogenní zátěží.

do jaké míry eliminuje vliv GPZ: 45%

do jaké míry eliminuje elektrosmog obecně: 10%

do jaké míry eliminuje těžké psychosomatické energie: 10%

další funkce

působí prkénko příznivě na vše co obsahuje vodu ve svém dosahu působnosti: ano

To se týká například potravin nebo rostlin. Ideální je dávat si na něj ovoce a zeleninu před jejich konzumací. Zejména pokud je nakoupena v supermarketech.

dokáže prkénko zmírnit negativní vlivy antibiotik: ano – nechat je na prkénku alespoň 8 hodin


Toto jednoduché české zařízení na harmonizaci (nejen) vody opravdu funguje. Jako jeho strategickou výhodu vnímám jednoznačně mobilitu a nezávislost na elektrickém proudu. V tomto ohledu přístroj může úspěšně konkurovat Somavedicu Atlantik. Další výhodou je jeho dlouhá životnost. Pokud s ním bude dobře zacházeno, pak může prkénko fungovat desítky let. Pokud by však naopak bylo dlouhodobě vystaveno negativní energii – ať už silnému elektrosmogu nebo silné psychosomatické zátěži, tak by se jeho funkčnost mohla snížit. To je ale málo pravděpodobný scénář… Myslím, že by se k prkénku hodil ještě ochranný přepravní obal.

popisek, který se zobrazí při najetí kurzorem


Harmonizační prkénko má z mého pohledu snad jen jedinou „vadu“, kterou je naprosto nemotorný a poněkud zavádějící název „Anténní systém Profesionál“. Opravdu nevím jak vy, ale já si pod tím ihned představím nějakou televizní či radiovou anténu nebo soustavu antén. A první dojem je vždy nejdůležitější. Osobně bych přístroj nazval jako „harmonizační prkénko“, což zcela vystihuje jeho tvar i funkci.

Cena, která činí 7000,- rozhodně není nízká, ale vzhledem k dlouhé životnosti a mobilitě to není až tak moc. Výrobce má navíc ve svém sortimentu řadu dalších zajímavých produktů včetně energeticko-informačního harmonizačního průtokového kamene, který je skvělým řešením pro bazény.


Web výrobce: https://technologis24.cz/

BE – německá zkratka pro jednotky Bovis používané pro radiesthetická měření (Bovis Einheit), označují energetickou vibrační kvalitu, pojmenování podle francouzského fyzika Alfreda Bovise (1871 – 1947)
Upozornění: Původní referenční hodnoty, které naměřil u různých předmětů a objektů Alferd Bovis v roce 1930 již dávno nejsou platné. Frekvenci vibrací planety se od té doby výrazně zvýšila a stále se zvyšuje. To platí i pro Schumannovu rezonanci či dopad kosmických energií ze středu naší galaxie a z Andromedy. Upozorňuji na to z důvodu, že na internetu jsou na různých stránkách tyto staré hodnoty vydávány za aktuální a někteří lidé je aplikují, čímž dostávají zkreslené hodnoty. Vše se však vyvíjí a pro současnou dobu to platí stonásob.

Jan
www.homosignum.cz

Další články: Čakry Koronavirus - otázky a odpovědi  Džala néti  Modrý terapeut  Somavedic Medic Rubín - analýza přístroje Nová kamenná sestava ve Vysočanech u Nového Bydžova 2-4-5 Čakrová triáda úspěšných vztahů Jak je lidstvo dlouhodobě ovládáno a jak se z toho vymanit Fotonávod na nejlevnější pyramidu Výhled na rok 2019 Buddha před zrozením Video: Jan Žižka a Trocnov Video - U Svaté Trojice Video: Kněžská sákla Čerpání jemnohmotné energie z vesmíru a ze Země Cítím potřebu změny. Co mám dělat?Uplatňujme principy harmonie v každodenním životě - jen meditovat nestačíFilištíni, hledači a klíč k vyšším dimenzímPrvní "hodiny" po probuzení aneb co se stane, když se nám rozvine mimosmyslové vnímání


 


Žádné komentáře:

Okomentovat