pátek 31. prosince 2021

Proroctví Vangy o Putinovi a Rusku na rok 2022

 


 Proroctví Vangy o Putinovi a Rusku na rok 2022

Ještě na počátku dvacátého století vznikly některé z Vanginých předpovědí o Putinovi a Rusku. Spisovatel Valentin Sidorov, který spolupracoval s Vangou si vedl osobní deník, do kterého podrobně zaznamenal všechna její slova. Vanga promluvila takto o Putinovi v sedmdesátých letech minulého století. V té době studoval na škole KGB a asi ani ve snu by ho nenapadlo, že jednou bude Prezidentem.

 „Brzy se objeví Vladimír, který zanechá svou stopu v historii. Skoro každý o něm bude mluvit, mnozí mu budou závidět jeho popularitu a budou se mu snažit ublížit. Vladimír bude ten, kdo bude schopen bránit zemi proti jejím nepřátelům, i když to bude stát hodně. Přišel na svět s velkým posláním a určitě posune Rusko kupředu. "

„Ukazuje se, že za vlády tohoto muže dojde k několika událostem důležitým pro celé Rusko. Podaří se mu ochránit zemi, začít zvedat ekonomiku a rozvíjet ji, nezaměstnaných bude méně a mzdy se zvýší. Sice bude veřejná nespokojenost, ale prezident se tím bude postupně zabývat.“

Předpovědi Vangy o Rusku


V roce 1996 těsně před svou smrtí mluvila Vanga o Rusku. Říkala, že se v Rusku objeví člověk. A ten přinese novou nauku, ale tato nauka je ve skutečnosti mnohem starší. Kvůli tomu zmizí všechna ostatní náboženství z povrchu zemského. A nové náboženství bude hovořit o pořádku a míru.
Rusko se vrátí k socialismu, ale v nové podobě. Bude založen pouze na duchovních a přírodních principech. Tuto zemi nikdo nezastaví a dokonce i Amerika uzná plnou sílu Ruska. Změní se prakticky celý životní styl populace. Lidé se naučí žít v míru a konfliktů bude velmi málo.

I když Vanga nežila v Rusku, přesto viděla, že postupem času tato země využije svého plného potenciálu.
Budoucnost Ruska byla jedním z nejoblíbenějších témat v proroctvích Vangy. Vždy měla k Rusku vřelý vztah, protože věřila, že Rusko je jedním z nejdůležitějších duchovních pilířů celého světa. Její předpovědi byly různé, ale věštkyně vždy zdůrazňovala roli Ruska na mezinárodní scéně. Tvrdila, že Rusko se stane vedoucí silou mezinárodního sjednocení a řešení problémů v celosvětovém měřítku.

Předpověď Wangy na rok 2022 zní doslova:

 „Skvělá země se zvedne z kolen a zaujme vedoucí postavení ve světě.“

Vanga nepředpověděla nové války pro Rusko, takže v roce 2022 můžete být v tomto ohledu v klidu. Napjaté vztahy s Ukrajinou se postupně vrátí do normálu. Předpověděla sjednocení Ruska, Běloruska a Ukrajiny. Jak můžeme vidět, tak tato předpověd se již plní. 4.11.2021 podepsali prezidenti Putin a Lukašenko dekret mezi Ruskem a Běloruskem o vytvoření svazového státu, který se má realizovat do roku 2023.

 Klíčovou roli při vytváření a posilování ruských pozic bude podle Vangy hrát nějaký Vladimír. Pod jeho vedením dojde k rozvoji podnikání, objeví se mnoho malých podniků, rozšíří se výroba. Je téměř jisté, že mluví o prezidentovi Vladimiru Putinovi.

Vojenská síla Ruska

Vanga opakovaně používala frázi „laskavost s pěstmi. „Možná by vláda měla mít otevřeno, ale přesto nenastavujte pravou tvář při úderu na levou. „Jen silní mohou bránit své štěstí a slabí se mohou naučit zármutku. „Podle jejího názoru je třeba své štěstí bránit a chránit, a to vyžaduje hodně síly.
Budoucnost země však vytvoří lidé: „Hlavním faktorem úspěšné transformace budou lidé, kteří nezmění své hodnoty a nakonec se vrátí k víře.“

 V roce 2022 medicína pokročí a udělá významný průlom, který pomůže lidstvu vyrovnat se s nemocemi a porazit samotnou smrt. Do nerostného bohatství ruské kotliny se nikomu nepodaří zasáhnout ani v roce 2022.
 

Honza

www.homosignum.cz 

Tento článek může být volně šířen v nezměněné podobě s aktivním odkazem této stránky včetně této poznámky.

Jak Přežít totaliu VĚK BÝKA Rudolf Steiner a zabijáci hvězd Energetické místo Libníč Ovlivňování snů pomocí telepatie Sci-fi okénko Džala néti  Modrý terapeut  Somavedic Medic Rubín - analýza přístroje Nová kamenná sestava ve Vysočanech u Nového Bydžova 2-4-5 Čakrová triáda úspěšných vztahů Jak je lidstvo dlouhodobě ovládáno a jak se z toho vymanit Fotonávod na nejlevnější pyramidu Výhled na rok 2019 Buddha před zrozením Video: Jan Žižka a Trocnov Video - U Svaté Trojice Video: Kněžská sákla Čerpání jemnohmotné energie z vesmíru a ze Země Cítím potřebu změny. Co mám dělat?Uplatňujme principy harmonie v každodenním životě - jen meditovat nestačíFilištíni, hledači a klíč k vyšším dimenzímPrvní "hodiny" po probuzení aneb co se stane, když se nám rozvine mimosmyslové vnímání

 

Žádné komentáře:

Okomentovat