středa 24. listopadu 2021

Aktuální informace k současné situaci VI. - Užitečné odkazy

 


Užitečné odkazy

Zde jsou odkazy na stránky s řadou praktických informací k současné době. Stránky obsahují často i konkrétní právní návody a doporučení, jak se v určitých situacích chovat. Také tam naleznete řadu ověřených informací od lékařů, právníků a odborníků z různých oborů, které se do prorežimních médií nikdy nedostanou, nebo v nich jsou dokonce jejich autoři ostrakizováni a dehonestováni.

Řada těchto stránek vznikla jako přímá reakce na současnou situaci, kdy žijeme již více jak rok ve tvrdé totalitě, která stále přitvrzuje. Každým dnem ztrácíme další občanská práva a svobody. S každým dalším člověkem, který prohlédne režimní propagandu, se blíží doba, kdy budeme žít opět ve svobodě.

 

Petice proti povinnému očkování

https://otevremecesko.cz/petice-proti-povinnemu-ockovani/


Paralelní lékařská komora

https://www.facebook.com/groups/602351654220890/


Otevřeme Česko

https://otevremecesko.cz/


Prolibertate

https://www.prolibertate.cz


Rozhodnutí ústavního soudu

https://stavbeznouze.cz/blog/ustavni-soud-informace-o-ockovani-je-vysoce-duverne-nikomu-nic-nerikejte/


Důležité informace od Mudr. Anny Urbanové

https://www.facebook.com/watch/live/?ref=watch_permalink&v=625965865188309


Bidrmanova tabulka kovidfašismu

https://www.protiproud.cz/politika/6146-metoda-na-zlomeni-cloveka-ve-kterem-jsme-jiz-nyni-stadiu-komunisticka-vezeni-inspiruji-covidovou-totalitu-uplna-kontrola-nad-obeti-take-vas-z-toho-mrazi-pro-nase-deti-to-bude-jeste-horsi.htm


Fungujeme bez podmínek

https://www.facebook.com/groups/275733871125965/about


Informace ke dni 22.11.2021

https://odysee.com/@homosignum:3/EMAUZY:0

 

Milan Calábek v Duši K 4.11.2021 a informace o švédské studii

https://www.mandala-praha.cz/news/mala-duse-k-k-aktualni-studii/

 

Svědectví pracovníka pohřební služby o tom, kdo skutečně končí v márnicích. Přišlo na email info@otevrisvoumysl.cz dnes 25. listopadu 2021. Pokud znáte nějaké pracovníky pohřebních služeb, kteří by se rádi anonymně podělili o svoji zkušenost, ať napíšou na email.


 

Buďme vědomými tvůrci! Spojujme se, pomáhejme si a společně tvořme. V jednotě je síla. Vše společně zvládneme!


S láskou a odvahou

Honza

www.homosignum.cz

 

Jak Přežít totaliu VĚK BÝKA Rudolf Steiner a zabijáci hvězd Energetické místo Libníč Ovlivňování snů pomocí telepatie Sci-fi okénko Džala néti  Modrý terapeut  Somavedic Medic Rubín - analýza přístroje Nová kamenná sestava ve Vysočanech u Nového Bydžova 2-4-5 Čakrová triáda úspěšných vztahů Jak je lidstvo dlouhodobě ovládáno a jak se z toho vymanit Fotonávod na nejlevnější pyramidu Výhled na rok 2019 Buddha před zrozením Video: Jan Žižka a Trocnov Video - U Svaté Trojice Video: Kněžská sákla Čerpání jemnohmotné energie z vesmíru a ze Země Cítím potřebu změny. Co mám dělat?Uplatňujme principy harmonie v každodenním životě - jen meditovat nestačíFilištíni, hledači a klíč k vyšším dimenzímPrvní "hodiny" po probuzení aneb co se stane, když se nám rozvine mimosmyslové vnímání

Žádné komentáře:

Okomentovat