středa 17. listopadu 2021

Esoterní rozbor shromáždění na Staroměstském náměstí v Praze dne 17.11.2021



Esoterní rozbor shromáždění na Staroměstském náměstí v Praze dne 17.11.2021

Dům čp. 16, nebo-li Štorchův dům na Staroměstském náměstí, dříve také dům „U Kamenné Panny Marie“ se svatováclavskou omítkovou malbou se nachází při ústí Celetné ulice. Dům koupil v 19. století knihkupec Štorch, který jej zrekonstruoval a nechal udělat impozantní omítkovou malbu podle návrhu Mikoláše Alše. Tu do omítky maloval malíř Ladislav Novák. Na omítce je patron českých zemí – Svatý Václav a nad ním boží ruka. Ani znaky českých a moravských zemí zde nechybí.


Shromáždění svobodomyslných lidí, kterým není lhostejný ani osud jejich bližních ani naší země se konalo na Staroměstském náměstí dne 17.11.2021 od 15:00 do 17:15 a řečnickou tribunu postavili pořadatelé před Štorchovým domem.


Kolem místa, kde byla tribuna postavena prochází páteřní energetická linie, která vede z Kutné Hory přes Kouřim do chrámu sv. Víta na Pražském hradě. Odtud pokračuje přes rotundu v Přední Kopanině dále na severozápad.


Protože akci opravdu nepořádali žádní geomanté a pořadatelé se s nimi jistě ani neradili, tak je zřejmé, že vše bylo řízeno shůry.


Pro budoucnost naší země, která je již neskrytě řízena totalitní mocí, jež má srovnání jen s obdobím Protektorátu (1938 – 1945) to byla zásadní akce, která vejde do dějin. A zdaleka však ne pouze tím, že Staroměstské náměstí bylo téměř zcela zaplněné.


Dva hospodští uspořádali v podstatě národní shromáždění se zastoupením většiny klíčových vrstev společnosti na páteřní energetické linii pod patronací nejen sv. Václava, ale přímo Boha (ať si ho představujeme jakkoli). Na této energetické linii parazituje tzv. Mariánský sloup, který byl nedávno znovu vztyčen. Ovšem podium bylo umístěno před ním, a protože energie teče z východu na západ, tak byl zároveň oslaben egregor, který energii skrze sloup odsává. Všichni řečníci tedy dostávali energii „ze Země“, měli nad sebou ochranu patrona českých zemí Svatého Václava a nad ní Boží ochranu. Symbolika je jasná: Člověče přičiň se a Bůh ti pomůže!

A naši člověci se v tomto případě přičinili, činit se budou dále a bude jich stále více!


Pojem „hospodští“ není pejorativem. Jakub má restauraci a Jirka pivovar s restaurací. Staré české rčení říká, že vláda, která zdraží pivo skončí. Nyní je zde vláda (a následující deklarovala, že v tom bude pokračovat), která nejen, že zdražila ono pivo, ale zakázala lidem zcela do hospody chodit (nejen na to pivo…) a zbavila náš národ i celé řady dalších svobod. Právě těmto dvěma našim hospodským se podařilo spojit rozličné skupiny lidí, včetně politických stran takovým způsobem, jaký jsme nikdy v posledních 32 letech neviděli.


Princip obnovy našich českých zemí se zrodil. Za klíčové považuji vytvoření organizovaných skupin lékařů, právníků, učitelů a studentů. Společně s dalšími organizovanými skupinami aktivních lidí a vlasteneckých politických stran již pouhou svou přítomností dávají naději nám všem. Je nyní na každém z nás, abychom přiložili ruku k dílu! Vytvoříme tak společně svobodnou zemi pro nás i naše potomky.


Buďme vědomými tvůrci! Spojujme se, pomáhejme si a společně tvořme. V jednotě je síla. Vše společně zvládneme!


S láskou a odvahou


Honza

www.homosignum.cz

 

Další články: James Bond je mrtev Dušičky
Jak Přežít totaliu VĚK BÝKA Rudolf Steiner a zabijáci hvězd Energetické místo Libníč Ovlivňování snů pomocí telepatie Sci-fi okénko Džala néti  Modrý terapeut  Somavedic Medic Rubín - analýza přístroje Nová kamenná sestava ve Vysočanech u Nového Bydžova 2-4-5 Čakrová triáda úspěšných vztahů Jak je lidstvo dlouhodobě ovládáno a jak se z toho vymanit Fotonávod na nejlevnější pyramidu Výhled na rok 2019 Buddha před zrozením Video: Jan Žižka a Trocnov Video - U Svaté Trojice Video: Kněžská sákla Čerpání jemnohmotné energie z vesmíru a ze Země Cítím potřebu změny. Co mám dělat?Uplatňujme principy harmonie v každodenním životě - jen meditovat nestačíFilištíni, hledači a klíč k vyšším dimenzímPrvní "hodiny" po probuzení aneb co se stane, když se nám rozvine mimosmyslové vnímání


3 komentáře: