neděle 28. listopadu 2021

Reportáž ze shromáždění na Letné v Praze dne 28.11.2021

 


Reportáž ze shromáždění na Letné v Praze dne 28.11.2021


Toto shromáždění svobodomyslných lidí, kterým není lhostejný ani osud jejich bližních ani naší země se konalo dne 28.11.2021 od 13:00 do 17:00 na Letné a bylo mi velkou ctí, že jsem byl jeho součástí. Účast odhaduji kolem 10 000 lidí v čase mezi 14:00 a 16:00.


Potvrdilo se, že princip spolupráce, který se zrodil na Staroměstském náměstí pod ochranou Svatého Václava a ochranou Boží, má potenciál k zastavení tyranie a provedení potřebných celospolečenských změn. Již nechyběl zástupce SPD a politická opozice je tak kompletní a jednotná. Na pódiu se překvapivě objevil Daniel Landa s krátkým, ale jasným vzkazem. Jedním z nejdůležitějších sdělení bylo představení „Deklarace lékařů k nátlaku na očkování“, které přednesl Václav Hrabák. Tuto deklaraci můžete podepsat zde: http://deklaracelekaru.cz . Také moc doporučuji si ji stáhnout v pdf a rozesílat na všechny strany, vylepovat, vyvěšovat!

Václav Hrabák představuje Deklaraci lékařů k nátlaku na očkování


Celá akce měla naprosto skvělý hudební program. Vystoupil Roman Horký z Kamelotu, který oznámil smutnou zprávu, že zpěvačka Ilona Csáková díky režimním restrikcím začala pracovat jako kuchařka, neboť jinak by sebe a své děti již neuživila. Velkým překvapením a morální podporou byl legendární písničkář a disident ve dvou režimech Pepa Nos. Bylo vidět, že energie i humoru má stále dost. Opravdu moc děkuji za jeho vystoupení a povzbuzení! Velmi potěšil i věhlasný písničkář a divadelní herec, umělecká ikona současného disentu Radomír Švec.

Pepa Nos


Kromě hlavního pódia a občerstvení, zde byli také stánky klíčových profesí – právníci, učitelé, lékaři a ekonomové. U všech stánků bylo permanentně plno a pohybovalo se tam od 150 do 300 lidí. Celková účast byla ca 10 000. Vzhledem k mrazivému počasí to byl opravdu dobrý výsledek. Stejně tak i projevy byli faktické, jasné a naléhavé. Z úst lékařů a dalších vystupujících zcela jasně zaznělo čím nás chce vrchnost „oočkovat“. Jasný důraz byl v průběhu celé akce kladen na to nejdůležitější, abychom se nenechali rozdělit! Mezitím nový premiér ve svém prvním projevu před kamerami oznámil, že lidé v naší zemi se dělí na očkované a neočkované. Vyzval, aby se všichni neočkovaní očkovali.


Zástupci Našich stran, hnutí a uskupení nám dnes zcela jasně ukázali, že se spojili. Dokázali to. Našli společnou řeč a budou dále v jednotě. Nyní je tedy na nás, abychom začali být aktivní ve svém okolí a spojovali se s dalšími a dalšími probuzenými lidmi a společně probouzeli další.


V průběhu akce se zatažené nebe nad Letnou začalo rozestupovat a na jejím konci již bylo kolem dokola až k Hradčanům jasné. Tentokrát zde bylo tedy znamení shůry doslova nebeské. Je zřejmé, že toto konání má „Boží požehnání“. Síly a bytosti, které jsou na energetické úrovni Ochránci naší země nad námi bdí!


31.12.2021 od 18:00 na Staroměstkém náměstí bude třetí takovéto shromáždění v tomto roce. Akce potrvá až do 2:00, 1.1.2022. Společným záměrem tak rovnou nastartujeme Nový rok 2022. Je před námi hodně práce, ale ta bude odměněna Svobodou pro nás i naše potomky!


Buďme vědomými tvůrci! Spojujme se, pomáhejme si a společně tvořme. V jednotě je síla. Vše společně zvládneme!



S láskou a odvahou

Honza

www.homosignum.cz


Jak Přežít totaliu VĚK BÝKA Rudolf Steiner a zabijáci hvězd Energetické místo Libníč Ovlivňování snů pomocí telepatie Sci-fi okénko Džala néti  Modrý terapeut  Somavedic Medic Rubín - analýza přístroje Nová kamenná sestava ve Vysočanech u Nového Bydžova 2-4-5 Čakrová triáda úspěšných vztahů Jak je lidstvo dlouhodobě ovládáno a jak se z toho vymanit Fotonávod na nejlevnější pyramidu Výhled na rok 2019 Buddha před zrozením Video: Jan Žižka a Trocnov Video - U Svaté Trojice Video: Kněžská sákla Čerpání jemnohmotné energie z vesmíru a ze Země Cítím potřebu změny. Co mám dělat?Uplatňujme principy harmonie v každodenním životě - jen meditovat nestačíFilištíni, hledači a klíč k vyšším dimenzímPrvní "hodiny" po probuzení aneb co se stane, když se nám rozvine mimosmyslové vnímání

Žádné komentáře:

Okomentovat